Αστυνομικός στην Άγκυρα ο ισλαμιστής που δολοφόνησε τον Ρώσο πρέσβη


Συγκλονιστικό το βίντεο της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Ρώσου πρέσβη.

turkey

Ο δράστης που φέρεται να πέρασε τους ελέγχους ασφαλείας (χωρίς να τον σταματήσει κανείς) τον σκοτώνει κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του σε αρτ-γκαλερί στην Άγκυρα. Μ ε την ιαχή Αλάχ Ακμπάρ του ρίχνει πισώπλατα και τον ξαπλώνει στο πάτωμα,ενώ την ίδια στιγμή φέρεται να φωνάζει για την τζιχάντ και το Χαλέπι.

Ο δραστης – που  φορούσε ένα κοστούμι και είχε  αστυνομική ταυτότητα που του επέτρεψε να παρακάμψει την ασφάλεια της γκαλερί – στην συνέχεια πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία. Ήταν 22 ετών με το όνομα Mevlüt Mert Altıntaş, όπως φαίνεται και αν δεν είναι ψεύτικη η αστυνομική του ταυτότητα και υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Άγκυρας 

Η δολοφονία του πρέσβη έρχεται να προστεθεί στις δυο τρομοκρατικές επιθέσεις στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης και της Καισαρείας μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες.

Κάτι που καταδεικνύει ότι η Τουρκία του Ερντογάν μόνο ασφαλής χώρα δεν είναι , και οι κίνδυνοι για τις γειτονικές της χώρες πολλαπλασιάζονται!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑