Η Χριστίνα Χριστοφάκη κυρία δήμαρχος;


Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη , σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου, η οποία έλαβε το χρίσμα για τον Δήμο Σαρωνικού, αποτελεί το «βαρύ» όνομα της λίστας με τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που ανακοίνωσε χθες το ΠαΣοΚ

Την είδηση δημοσίευσε σήμερα το ΒΗΜΑ.

Στις 27 Ιουνίου το ΒΗΜΑ ξαναδημοσίευσε άρθρο για την επικέιμενη κάθοδο της κυρίας Χριστοφάκη στην πολιτική.

Τότε η Χριστίνα Χριστοφάκη τόνισε ότι  «δεν πήρε χρίσμα από τον Πάγκαλο» για να κατέβει υποψήφια δήμαρχος του Σαρωνικού.

Στην εφημερίδα είπε:
«Δεν ετέθη ποτέ θέμα οικογενειοκρατίας από τον Θόδωρο,ούτε πολιτικού ρίσκου του ιδίου σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά» ι Η κυρία Χριστοφάκη αποκαλύπτει ότι, όταν πήρε την απόφασή της να κατέλθει στην πολιτική (και έχει σκοπό, παρατηρεί, να παραμείνει αρκετά χρόνια σε αυτήν), πρώτα ενημέρωσε τα τρία παιδιά της, τον Ανδρέα, τον Θόδωρο (εννέα ετών) και τη Γεωργία (έξι ετών), και μετά τον σύζυγό της.

Απο τα λεγόμενα της κυρίας Χριστοφάκη προκύπτει ότι έιναι αποφασισμένη να κατέλθει στην πολιτική και να μείνει για πολλά χρόνια σε αυτήν.
Μια τέτοια απόφαση δεν μπορέι να την πήρε απο μόνη της,δεν μπορέι ούτε να την γνωστοποίησε πρώτα απο όλους  στα παιδιά της.
Η καθοδός της στην πολιτική έιναι προιόν συννενοήσεως με τον σύζυγό της και αντιπρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Η κάθοδός της για πολλά χρόνια στην πολιτική και πιθανότατα μελλοντικά στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι επίσης κάτι για το οποίο θα πρέπει να έχει προηγηθεί συζήτηση με τον Θόδωρο Πάγκαλο.
Όταν αποσυρθεί ο ίδιος ,μάλλον θα αναλάβει η συζυγός του. Φαίνεται ξεκάθαρα και βγάζει μάτια!
Φαντάζομαι τι θα γινόταν αν όλες  οι »αυθόρμητες και με όρεξη» για δημιουργικότητα γυναίκες των πολιτικών αποφάσιζαν να κατέλθουν υποψήφιες στα χωράφια τους, χωρίς να ρωτήσουν τους συζύγους τους.
Mε την δύναμη του αντιπροέδρου η κυρία Χριστοφάκη που έχει και την στήριξη των ΜΜΕ (βλέπε ΒΗΜΑ) προτίθεται να διαγράψει πορεία πρώτα στην αυτοδιοίκηση κι ύστερα στο βουλευτιλίκι.
Μια λαμπρή πολιτική καριέρα λοιπόν, την περιμένει.
ΚΑΙ όπως θα λεγε και η έξοχη »Κυρία Δήμαρχος» Γεωργία Βασιλειάδου:
»Να αφήσουμε να  μας πάρουν την δημαρχεία μέσα απο τα χέρια μας;»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η Χριστίνα Χριστοφάκη κυρία δήμαρχος;

Add yours

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: