To γερμανικό κανάλι ARD προχώρησε μετά το περιοδικό FOCUS ένα βήμα παραπέρα!
Στην εκπομπή του σατυρικού ηθοποιού Harald Schmidt που κάνει ένα ανάλογο σόου σαν αυτό του David Letterman, μια νεαρή παρουσιάστρια κολλάει σε πινακάκι διάφορες φωτογραφίες και μερικές αρχαίες ελληνικές ερωτικές απεικονίσεις.
Σε ένα απο αυτά τα πειραγμένα με photo-shop καρτ- ποστάλ, ένας τούρκος μουστακαλής με κόκκινη μπλούζα που γράφει TURKIYE κάνει την στάση του οθωμανικού σε έναν έλληνα.
Στο καρτ ποστάλ που έφτιαξαν στο μοντάζ οι αθεόφοβοι γερμανοί, έχουν βαλει τον έλληνα να κρατά και μια σημαία ελληνική.
Εχουμε πεί ότι η σάτυρα δεν έχει όρια,οι γερμανοί και όλοι οι άλλοι λαοί όταν απευθύνονται στο κοινό τους μπορούν να μας κάνουν όση πλάκα θέλουν,όμως με το να προσβάλλουν το εθνικό άισθημα των ελλήνων με τόσο χυδαίες αναπαράστασεις, ξεπέρασαν τα εσκαμμένα!
Γρήγορα πέιτε το στον Λαζόπουλο να πάρει το άιμα μας πίσω!
Σχολιάστε