Είναι τόσο ισχυρός ο πολιτικός συμβολισμός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα που μπορεί να συντρίψει την Χρυσή Αυγή


Εδώ είμαστε όλα αυτά τα χρόνια και τα γράφουμε με συνέπεια προβλέποντας σαν τον μάντη Κάλχα κακές ειδήσεις και το τι θα επακολουθούσε…   Το ιστολόγιο αυτό , συνεπέστατο  με τα δημοκρατικά μας ιδεώδη είδε γρήγορα τα κακά της ανόδου του φασισμού στην Ελλάδα και συμπέρανε- σωστά – ότι δεν μπορούν να λυθούν τα καυτά κοινωνικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος με εφιάλτες σαν την Βαϊμάρη.

Το ιστολόγιο εξαπέλυσε ιδεολογική πολεμική με σειρά δημοσιευμάτων του  εναντίον των Ελλήνων ναζιστών και όχι μόνο κατά της πεζοδρομιακής  τους δράσης …  Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια «ακροδεξιά οργάνωση», ένα «ναζιστικό μόρφωμα» ή  ένα «φασιστικό κόμμα» όπως την αποκαλούν  πολιτικοί και ΜΜΕ .

Είναι μια συμμορία πληρωμένων δολοφόνων, μπράβοι της νύχτας, περιθωριακοί μικρόνοοι ,κομπλεξικοί τύποι που ζητούν εκδίκηση! Είναι κοινωνικά αποβράσματα,χουλιγκάνια και κακοποιοί των γηπέδων, είναι και πρώην ποινικοί κρατούμενοι,καθώς και διάφοροι καθ έξιν φοροφυγάδες, είναι όλοι τους ικανοί να δημιουργήσουν τρύπα στο σύστημα, να διασαλέψουν την δημοκρατική ομαλότητα.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Επαιζαν μπάλα με το κ

Η Χρυση Αυγή αρχικά ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια από ακροδεξιούς εθνικιστές, ορισμένους χουντικούς και μερικούς αντιαριστερούς. Για κάποιους λέγεται ότι υπήρξε αποδεδειγμένα έμμισθη σχέση με την ΚΥΠ.

Άλλο όμως η Χρυσή Αυγή του περιθωρίου  του ’80 κι άλλο το σημερινό κόμμα της Χρυσής Αυγής. Η ηγεσία Μιχαλολιάκου και οι γύρω από τον αρχηγό θα μπορούσαν άνετα να συγκριθούν με την μαφία της  Καμόρα. Στο parodynews είχαμε γράψει από νωρίς ότι κάποια στιγμή αυτοί οι κύριοι  »θα ανέβουν στο κρεβατι μας…!»  Ήταν μαθηματικώς βέβαιον ότι μετά τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες, τους σκουρόχρωμους και τους αντιφρονούντες θα παίρναμε και εμείς -όπως οι Εβραίοι στα ναζιστικά στρατόπεδα- σειρά…

Η Χρυσή Αυγή εισέβαλε σπίτι μου,πάνω στο κρεβάτι μου

Από τότε που σήκωσαν ναζιστικά το χέρι τους  και χαιρέτησαν μέσα στο δημαρχείο όταν για πρώτη φορά εξελέγησαν με την ΧΑ στις δημοτικές εκλογές…

Νέο δημοτικό συμβούλιο στην Αθήνα με Χρυσή Αυγή- Μιχαλολιάκο 

Τότε με τα επεισόδια στο θέατρο για το Corpus Christi,  όταν τα έβαζαν με τον πολιτισμό!

Τότε που κατούραγαν έξω από τα τηλεοπτικά κανάλια και δεν συνελήφθη ούτε ένας από τους »κατρουλιάρηδες» βουλευτές τους!

Papas2

Στις επιθέσεις που έκαναν στον  Άγιο Παντελεήμονα όταν υποκαθιστούσαν την τάξη και την ασφάλεια σε ρόλο αστυνομίας στην περιοχή.

Στις αγορές και τα παζάρια όταν ξέσπαγαν πάνω στα κιόσκια των μεταναστών.

Στις γειτονίες όταν χαράκωναν ανθρώπους και νεαρούς Αφγανούς!

Από την εποχή του » Εγέρθητι» όταν έπρεπε όλες οι δημοσιογραφικές ενώσεις να συνεννοηθούν πως θα τους αντιμετωπίσουν…

Μετά το χαστούκι στην Κανέλλη και τις τραμπούκικες τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, από τότε που έμπασαν Γερμανούς νεοναζιστές μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο !

Εκεί που έπρεπε το ΕΣΡ με απόφαση που όμως -ποτέ του δεν έβγαλε-  να τους απαγορεύσει την τηλεοπτική προβολή της συμμορίας σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, όταν έπρεπε η δημοκρατία μας να τους είχε απαγορεύσει να λειτουργούν ως νόμιμο κόμμα που εκπροσωπεί ψηφοφόρους!

Oι τραμπουκισμοί Κασιδιάρη και των βουλευτών της Χ.Α στην βουλή (video)

 H Xρυσή Αυγή στην Γερμανία δεν ξέρει δημοσιογράφους, ξέρει μόνο νεοναζί

 Έμπασαν τον Νεοναζί Matthias Fischer με τατουάζ ”Άρια Ελπίδα” στο κρανίο του στο ελλ. κοινοβούλιο

Από τους ναζί εγκληματίες πολέμου που βοηθούσαν με οικονομική βοήθεια, τα ναζιστικά φεστιβάλ στα οποία συμμετείχε η νεολαία τους με την αποδεδειγμένη  λατρεία για το χιτλερικό περιβάλλον που δείχνουν οι  σημερινοί επίγονοι των εθνικοσοσιαλιστών.

Xρυσή Αυγή, εθνικιστικό μέταλ και Ναζί εγκληματίες πολέμου! 

Από τότε λοιπόν, έπρεπε το κουβάρι να  αρχίσει να ξετυλίγεται και η υπόθεση Χρυση Αυγή να ξηλώνεται!

Αντί όμως αντιδράσεων και γρήγορων αποτελεσμάτων έγινε το αντίθετο, με την δικαιοσύνη να αργεί, την πολιτική να παίζει καθυστερήσεις, την αστυνομία να μην ερευνά και τα ΜΜΕ να μην καταλαβαίνουν…

Έτσι, μοιραία, το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας πέρασε ανεκμετάλλευτο! Οι φάλαγγες  ξεθάρρεψαν και βγήκαν από νωρίς με τα μαχαίρια στους δρόμους!

Ο παραστρατιωτικός τους μηχανισμός θα  έπρεπε κάθε φορά να συλλαμβάνεται στις ψευτο- παρελάσεις τους, τα χαζο-αγήματά τους, τα ναζί -εμβατήρια τους,τα προκλητικά,ρατσιστικά συσσίτια που  συχνά παρανόμως διοργανώνουν….

ΟΙ περισσότεροι -αν όχι όλοι- οι βουλευτές του κόμματος του Μιχαλολιάκου μετά από όλες αυτές τις προκλήσεις μέσα και έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να είχαν φάει μόνιμο απαγορευτικό από την βουλή.

O Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος στην Β’Αθηνών με την Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στον Πέτρο Ευθυμίου! (video)

Θα πρεπε να είχαν ερευνηθεί εξονυχιστικά στοιχεία και να έχουν ψαχτεί  αρχεία και οι υπολογιστές από όλα τους τα γραφεία, για υλικό που παρακινεί σε εγκλήματα.

Θα έπρεπε να τους κοπεί η χρηματοδότηση!

ΟΙ απειλές του Ηλία Κασιδιάρη κατά ΕΛ.ΑΣ και διαδηλωτών στους New York Times

Να τους είχαν αφαιρεθεί εδώ και καιρό οι αστυνομικοί φρουροί από τους οποίους δανείζονται τα όπλα τους!

Πρόσεχε μέσα στην βουλή να μην σε πάρουν τα σκάγια από την Χρυσή Αυγή

Θα έπρεπε επίσης να είχαν διερευνηθεί οι υψηλές πλάτες στην νομική τους εκπροσώπηση ,στην συμπάθεια που τους δείχνει μια μειοψηφία στα σώματα ασφαλείας (να αποταχθούν από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ) και την »δικαστική ασυλία»  που απολαμβάνουν όλα σχεδόν ανεξαιρέτως τα μέλη της Χρυσής Αυγής!  Η κρίση βοήθησε και ο εθνικισμός γιγαντώθηκε!

Οι ψηφοφόροι ψήφισαν από αντίδραση ένα νεοναζιστικό μόρφωμα με εγκληματίες, με μπράβους, με φονιάδες και ρατσιστές που φόρεσαν κακοραμμένα κοστούμια και γραβάτες κι έγιναν σε μια νύχτα βουλευτές !

Η μη εφαρμογή των νόμων και μια επίφαση ψευτοεπαναστατισμού δημιούργησαν κακή νοοτροπία και κουλτούρα βίας στην νεολαία μας.   Οι καταλήψεις έγιναν της μόδας,οι καταστροφές και η δήθεν αντίσταση στο κατεστημένο το ίδιο, κι αυτά είναι τα λάθη που πληρώνουμε αλλά παρ όλα όσα και να  γίνονται,όσα και να συμβαίνουν οι χουλιγκανισμοί ασφαλώς και δεν αποτελούν κακούργημα.

Τριάντα χρόνια παρακρατικής ιστορίας μετρά η ΧΑ και ανέβηκε λόγω των ακραίων συνθηκών στην κοινωνία και την οικονομία. Ο »λαουτζίκος» και οι πεπλανημένοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή από αντίδραση. ΟΙ άνεργοι και τα θύματα της οικονομικής κρίσης πίστεψαν πως μέσα από αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα θα βρούν διέξοδο.

Τα τοπικά στελέχη και γενικότερα η λαϊκή  βάση των ψηφοφόρων της ΧΑ θυμίζουν έντονα αυτήν την τραγική ιστορία:

Συγκλονιστικό ρεπορτάζ του 60 Minutes για δεκάχρονο αγόρι που σκότωσε τον νεοναζί πατέρα του (video)

Όσοι μπλέκουν πιο βαθιά με τα σκατά θυμίζουν επίσης την ταινία »Αmerican History X»:

Greek History X: Νεοναζί εγκληματίες εκδικούνται το ξενόφερτο έγκλημα με ρατσιστικό έγκλημα

Αυτή την φορά χαράκωσαν ένα 14χρονο παιδί από το Αφγανιστάν

Η βάση  των ψηφοφόρων της ΧΑ ,όσοι δεν ανήκουν στον στενό πυρήνα της οργάνωσης είναι απλώς ανόητοι και παραπλανημένοι ….

Η δολοφονία στο Κερατσίνι  μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και στις συνειδήσεις των ψηφοφόρων της Χ.Α για να μετανιώσουν την επιλογή τους Το Κερατσίνι ίσως μπορέσει να  γίνει ο καταλύτης και  να φέρει εξελίξεις , ίσως για την μόνιμη απαγόρευση ή την  εξαφάνιση από τον κομματικό χάρτη της Χ.Α   Δεν χρειάζονται ούτε ειδικοί νόμοι ούτε τα ιδιώνυμα όπως πολύ σωστά γράφει η Ερρικα Βαλιάνου στο nonews . 

»Μια μόνο δίκη, με κατηγορούμενο για δολοφονική επίθεση ένα μέλος της Χρυσής Αυγής είναι υπεραρκετό για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι…»

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι και ο δράστης της με τους συνεργούς  του καθώς και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής επίθεσης προσφέρουν την ΧΑ έτοιμη στο πιάτο να την καταπιεί η δικαιοσύνη.

»Κι αν  από τη δίκη αυτή αποδειχτεί  ότι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής γίνεται «κατήχηση» για δολοφονικές επιθέσεις, τότε η Πολιτεία θα έχει στα χέρια της τις δημοκρατικές και σύννομες αποδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση και όχι για πολιτικό κόμμα, και θα την θέσει εκτός νόμου.»

»Γιατί, όταν κατέθετε τα… διαπιστευτήριά της στον Άρειο Πάγο η Χρυσή Αυγή, τότε που οι πολιτικοί αλλού κοίταζαν, οι δικαστές τους επέστρεφαν τα χαρτιά πίσω και ζητούσαν κατ’ επανάληψη και μέχρι κεραίας αυτά που απαιτεί ο νόμος για πολιτικό κόμμα.»

»Και η Χρυσή Αυγή πήγε μέχρι… κεραίας αυτά που απαιτούσε ο νόμος και ανακηρύχθηκε πολιτικό κόμμα και μετείχε στις εκλογές.»

Μερίδα του απελπισμένου και πτωχευμένου μας λαού τους πίστεψε, τους ψήφισε και τους έστειλε στη Βουλή.  Τότε ήταν που … τα παραδοσιακά κόμματα τους είδαν! Σήμερα ακόμη τους φοβούνται και επιστράτευσαν τα επικοινωνιακά τους επιτελεία για να αφαιμάσσουν την διόλου ευκαταφρόνητη δεξαμενή ψήφων που η ΧΑ διαθέτει. Το κυβερνών κόμμα αποδόθηκε σε έναν άσκοπο πόλεμο εντυπώσεων και επικοινωνίας κι έχασε την ουσία.

Η Αριστερά κωλυσιεργεί και δεν συμφωνεί σε καμία πρωτοβουλία όπως αυτές που διατυπωσαν άλλα κόμματα  για εμπλουτισμένες διατάξεις και νέο αντιρατσιστικό νόμο στην βουλή. Φοβούνται το ενδεχόμενο γενίκευσης της απαγόρευσης και στην αριστερά.  Παράξενο, γιατί ,δεν έχει κανέναν λόγο η αριστερά να φοβάται σήμερα,τίποτα δεν είναι το ίδιο με τις δεκαετίες που σε συνελάμβαναν για τα πολιτικά σου φρονήματα.

Βούληση χρειάζεται από την πολιτική και την δικαστική εξουσία και φυσικά αποφασιστικότητα.και είναι βέβαιο πως η Χρυσή Αυγή θα παραδοθεί στο πιάτο.

Μια δημοκρατία ισχυρή την Χρυσή Αυγή, δεν την φοβάται!

Και είναι τόσο ισχυρός ο πολιτικός συμβολισμός της δολοφονίας του νεαρού ραπερ, του αδικοχαμένου Παύλου Φυσσά που αυτήν την φορά μπορεί να τους συντρίψει !

Η δράση εγκληματικών οργανώσεων που τροφοδοτούν το φαύλο κύκλο της βίας δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει  άλλο ανεκτή…

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑