Το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ γέρνει δεν γέρνει , ο Γερμανός κι ο Ελληνας την μίζα του την πάιρνει!


Φαίνεται ότι οι Γερμανοί μοίραζαν κάργα μίζες στην Ελλάδα για να μπορούν να πάιρνουν  άνετα τις αναθέσεις απο τα έργα του δημοσίου.

ΜΑΝ, DAIMLER,SIEMENS,τώρα η FEROOSTAAL και πόσες άλλες θα αποκαλύφθούν στην συνέχεια ότι μπουκώναν  στόματα για να κάνουν την δουλειά τους ευκολότερα.

Το κακό έιναι ότι τις μίζες που έδιναν, τις συμπεριλάμβαναν στις υπερτιμημένες συμβάσεις που πλήρωνε ο γνωστός »μαλάκας»,δηλαδή  ο Ελληνας μισθωτός, φορολογούμενος!

Ακομή και για το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ που γέρνει καταβλήθηκαν απο 10 έως 12.000.000 ευρώ σε λαδώματα ημετέρων, για την διαρροή χρήσιμων πληρωφοριών!

Διαβάστε για το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και τις υπολοιπες αγορες οπλικών συστημάτων απο τους γερμανούς στον σύνδεσμο από κάτω:

http://www.defenseindustrydaily.com/Greece-in-Default-on-U-214-Submarine-Order-05801/

Δέιτε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Καθημερινήs και ανατρέξτε για να το διαβάστε όλο στην ιστοσελίδα της:

Μετά τη Siemens, τη ΜΑΝ, την Daimler και η γερμανική εταιρεία Ferrostaal AG φέρεται να έδωσε μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ ώστε να κερδίσει το συμβόλαιο για την κατασκευή των υποβρυχίων 214 του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού το 2000 στην Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που έγιναν στην Εισαγγελία του Μονάχου από στελέχη της εταιρείας, οι προμήθειες που κατεβλήθησαν στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασαν το 5%, ενώ μόνο για την περίπτωση του «Παπανικολής» κατεβλήθησαν, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις της έρευνας, 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ για… «χρήσιμες πληρωμές»

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_16_28/03/2010_395833

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑