Charlize Theron και Michael Fassbender φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό »W»


 

Στον sci-fi »Προμηθέα» του Ridley Scott, η Σαρλίζ Θερόν και ο Michael Fassbender ως ανδροειδές προσπαθούν να ανακαλύψουν με μια εξερευνητική αποστολή σε κάποιον μακρινό πλανήτη τους δημιουργούς του ανθρώπου.

Η ταινία αρχικά προοριζόταν για prequel του Alien, στη συνέχεια όμως ο Ridley Scott φαίνεται πως έδωσε στον Προμηθέα τη δική του προσέγγιση σχετικά με την δημιουργία, σε ένα εκπληκτικό φίλμ με πολύ καλή φωτογράφια,  φουτουριστικά σκηνικά και ένα πολύ καλό κάστ ηθοποιών.

Ο  σεναριογράφος, Damon Lindelof, ο συνδημιουργός του Lost,  χρησιμοποίησε την ιδέα του μύθου του Προμηθέα, που έκλεψε τη φωτιά από του Θεούς και την έδωσε στους ανθρώπους προκαλώντας φυσικά την οργή του Δία.

Στο σενάριο της ταινίας, τίθεται το ερώτημα, σύμφωνα με τον Lindelof, «τι απ’ όσα κάνουμε στο επίπεδο της τεχνολογικής προόδου και εξέλιξης και ίσως της εξερεύνησης του διαστήματος,  δεν θα έπρεπε να κάνουμε.  Μήπως υπάρχει μια κόκκινη γραμμή που δεν θα πρέπει να διασχίσουμε;»

Οι δυο πρωταγωνιστές της ταινίας Charlize Theron και Michael Fassbender φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό »W» από τον Μάριο Σορέντι σε ένα γκόθικ σκηνικό και με ρούχα που παραπέμπιυν ευθέως στον »Προμηθέα»

Δείτε το!

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: