Διαβάστε κατ’ αποκλειστικότητα στην αποκαλυπτική έρευνα του parodynews:
- Για τις ιδεολογίες, την μουσική και την κουλτούρα που προσλαμβάνουν τα νέα μέλη που εντάσσονται στην Χρυσή Αυγή.
- Για τα ελληνικά μουσικά συγκροτήματα και τις εταιρείες που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στο εθνικιστικό μεταλ και εμπορεύονται απαγορευμένα CD με φιλοναζιστικό περιεχόμενο, ναζιστικά αξεσουάρ και ρουχισμό, χρηματοδοτώντας τις δραστηριότητες και το dress code της Xρυσής Αυγής.
- Για τις διεθνιστικές σχέσεις και επαφές που κάνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στα ρατσιστικά φεστιβάλ μέσω του Ηate Rock και του απαγορευμένου δικτύου στην Γερμανία Βlood and Honor.
- Για τις διασυνδέσεις τους και τις κοινές εμφανίσεις τους με μέλη γκρούπ και φάνς που συμμετέιχαν σε εγκλήματα και εκτίουν ποινές στην φυλακή.
- Για τους εράνους και τις χρηματικές βοήθειες που συγκεντρώνουν μέσω των πωλήσεων των δίσκων τους για τους τελευταίους Ναζί εγκληματίες πολέμου που βρισκονται εν ζωή.
- Για την οικονομική βοήθεια σε νεαρούς εγκληματίες νεοναζί που διέπραξαν δολοφονίες.
Πολλά ακούστηκαν για την Χρυσή Αυγή και τις σχέσεις της με τον ρατσισμό, τους τραμπουκισμούς, την βία και την ξενοφοβία το τελευταίο διάστημα, με την είσοδο της στην βουλή.
ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ Χ.Α
Εκατοντάδες άρθρα γράφτηκαν στο διαδίκτυο με αποκαλυπτικό υλικό από το περιοδικό της Χρυσής αυγής για τις πιθανές σχέσεις του Μιχαλολιάκου και των λοιπών χρυσαυγιτών με τον ναζισμό.
Οι περισσότεροι Έλληνες, λίγο πολύ κατάλαβαν, όταν άκουσαν τον σοκαριστικό ‘’Εγέρθητι’’ του βουλευτή death metal Καιάδα ή όταν είδαν τα μπουγέλα του βουλευτή Παναγιώταρου στο Μαρούσι , ενώ συνεχώς πληροφορούνται από τις ειδήσεις για τις επιθέσεις χρυσαυγιτών σε μετανάστες, που προσπαθούν να υποκαταστήσουν στις γειτονιές την αστυνομία.
Το parodynews έκανε σχεδόν αμέσως αποκαλυπτικό αφιέρωμα στους τραμπουκισμούς του προέδρου της Γαλάζιας Στρατιάς, μετά το επεισόδιο εναντίον του Πέτρου Ευθυμίου στο Μαρούσι.
Στα πολλά βίντεο που μπορείτε να δείτε αν ανατρέξετε στο σχετικό άρθρο, θα ακούσετε και την παραδοχή του βουλευτή πλέον, Η. Παναγιώταρου για την ανωτερότητα της Άριας φυλής, όταν δίνει συνέντευξη ως πρόεδρος της Γαλάζιας Στρατιάς στον δημοσιογράφο της ΝΕΤ Κ. Κουβαρά.
Δεν ξέρω πώς ένιωσαν οι ψηφοφόροι με το ναζιστικό κόμμα, άλλοι πάλι μπορεί και να μη το μετάνιωσαν που έδωσαν μια ψήφο διαμαρτυρίας ενάντια στο δικομματισμό και έβγαλαν την Χ.Α με 21 βουλευτές στην βουλή.
Και όμως οι βουλευτές -φασιστοειδή του κόμματος που ίδρυσε ο Μιχαλολιάκος αντί να καλμάρουν και να εξημερωθούν, αντιθέτως προκαλούν στις διαδηλώσεις τους περισσότερο, σπάζοντας κεφάλια μεταναστών, τα αυτοκίνητα των πολιτών και κάνοντας τσαμπουκάδες με την ΕΛ.ΑΣ επικαλούμενοι μάλιστα προκλητικά τη βουλευτική τους ιδιότητα.
Για όσους η οικονομική κρίση συνεχίζει να μαστίζει και τα άγρια εισπρακτικά μέτρα πλήττουν την τσέπη τους, δεν πρέπει και να τους πολυενδιαφέρει το τι σημαίνει ναζιστικό κόμμα στην βουλή.
Όσοι πάντως ακούσατε αυτές τις μέρες τον Παναγιώταρο και τον Κασιδιάρη να μιλούν στα ΜΜΕ, περί παντός επιστητού, μπορεί και να μην αντιληφθήκατε ότι είναι πράγματι φασίστες και νοσταλγοί του ΧΊΤΛΕΡ, διώκτες των λαθρομεταναστών κλπ.
Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται πλέον με στρογγυλεμένο πολιτικό λόγο στα μήντια και κάνει σοβαρή προσπάθεια να αποποιηθεί το φιλοναζιστικό παρελθόν της, ενώ στους δρόμους χτυπάει αλύπητα μετανάστες με πομπές μοτοσικλετιστών και συγκρούεται με ακροαριστερούς μέσα στα Πανεπιστήμια, βγάζοντας τα μαχαίρια.
Καμιά φορά η Χρυσή Αυγή χάνει την ψυχραιμία της και όσα με τόσο κόπο έχτιζε όλον αυτόν τον καιρό , δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο.
Έτσι οι κουστουμάτοι λαμπεροί νεαροί που παρ ‘ολίγον να περάσουν ως τα γλυκούτσικα ,καλά παιδιά της Χ.Α στην συνείδηση του κόσμου ( όπως χαρακτηριστικά σχολίαζε μια τηλεπαρουσιάστρια της τηλεόρασης), ξεσκεπάστηκαν πολύ γρήγορα με τον ξυλοδαρμό της βουλευτίνας του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, σε live μετάδοση, μέσα στα τηλεοπτικά πλατώ του ANT1.
Όμως υπάρχει και κάτι ακόμη το οποίο δεν γνωρίζετε για την Χρυσή Αυγή.
Αυτό που δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ ως τώρα ,είναι ότι μέλη της Χ.Α στήριζαν οικονομικά εγκληματίες πολέμου από τον β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
ΌΤΙ τα στελέχη της δηλαδή, στήριξαν έμπρακτα με οικονομική βοήθεια Ναζί εγκληματίες που συμμετείχαν στις σφαγές.
Ναζί που σκότωναν, που είχαν την αποκλειστική ευθύνη για μαζικές εκτελέσεις σε ανθρώπους και ολοκαυτώματα σε χωριά, γερμαναράδες των SS που τσάκιζαν Έλληνες και Ιταλούς στα Καλάβρυτα, το Δίστομο, την Ρώμη. (Ακόμη και τους συμμάχους τους στον Άξονα)
Χρυσή Αυγή,νεολάια και μπλάκ μέταλ
Και θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι πρωτοβουλίες αυτές έχουν άμεση σχέση με τη νεολαία της Χρυσής Αυγής και με τους δήθεν μουσικούς που παίζουν στις συναυλίες της.
ΜΠΟΡΕΙ στην τηλεόραση που βγήκε ο ‘’Εγέρθητι’’ να έγινε η σχετική πλακίτσα για την χεβι μεταλ σκηνή και τα μακριά του μαλλιά, που αναγκάστηκε να κόψει για να προσχωρήσει στο κίνημα (τότε που προσηλύτιζαν και μαλλιάδες ) αλλά στα νεολαιίστικα εθνικιστικά κινήματα η μουσική και τα φεστιβάλ παίζουν σπουδαίο ρόλο για να περάσουν οι ναζιστικές ιδεολογίες στις μάζες.
ΟΙ RAZORBLADE ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Και αυτό ο Μιχαλολιάκος και οι λοιποί Γκέμπελς των χρυσαυγιτών το γνωρίζουν πολύ καλά. Το εθνικιστικό μέταλ είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της βαριάς μεταλ σκηνής όπου τα λόγια και οι στίχοι συνεπαίρνουν πιο πολύ τον οπαδό από τον ρυθμό της μουσικής.
Οι Ιron Youth
«Το μέλλον ανήκει σε όσους θα γονατίσουν την ώρα του επερχόμενου Ιερού Φυλετικού Πολέμου. Θάνατος στους δειλούς».
Αυτά τα λόγια δεν τα μεταφέρουμε από το στόμα του Κόναν του Βάρβαρου αλλά είναι των Iron Youth (Σιδερένια Νεολαία).
Πρόκειται για γνωστό στο εξωτερικό, ελληνικό «εθνικιστικό» μουσικό συγκρότημα (φυσικά μαζί με τους Der Sturmer και τους Shadow Order).
Όπως έλεγε το βιογραφικό τους, σε κάποιο σάιτ στο ιντερνέτ, «είναι πολύ στενά συνδεδεμένοι με την Χρυσή Αυγή, που είναι το πιο σημαντικό εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα και το οποίο θεωρείται στην παγκόσμια ρατσιστική σκηνή ως πρότυπο μοντέλο εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης».
Οι τύποι αυτοί, ηχογράφησαν πριν κάμποσα χρόνια το άλμπουμ τους στην εταιρεία Resistance (τη διασημότερη μαζί με τις Nordland Records, Panzerfaust, Viland Records) που εξειδικεύεται στη άγρια φυλετική μουσική και κυκλοφορούν τους δίσκους τους σε όλη την Ευρώπη, ειδικά στη Γερμανία, όπου πραγματοποιούν και τις περισσότερες πωλήσεις.
( Να σημειωθεί πώς τα CD με ναζιστικό περιεχόμενο και τραγούδια είναι απαγορευμένα και στην Γερμανία,αλλά και σε άλλες χώρες της Ε.Ε!)
Η μουσική που παίζει η «Σιδερένια Νεολαία» είναι σαματατζίδικη και αποπνέει αισθήματα μίσους, είναι διανθισμένη με στίχους μίσους και γενικώς όσο πιο ”κακά” ακούγονται τα κομμάτια τόσο το καλύτερο.
Σε άρθρο της η εφημερίδα Καθημερινή με τίτλο ‘’Γερμανός πράκτορας, «χορηγός» σε ελληνικό ροκ συγκρότημα” στις 28 Aυγ. 2002, συνέδεσε ευθέως τους ”Ιron Youth” με πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών που ενίσχυσε οικονομικά την παραγωγή και την κυκλοφορία των δίσκων του συγκροτήματος στη Γερμανία.
Γερμανός πράκτορας, «χορηγός» σε ελληνικό ροκ .
Όπως προκύπτει από τις έρευνες της γενικής Eισαγγελίας της Δρέσδης οι «IronYouth» το 1998 κυκλοφόρησαν ένα CD με τον τίτλο «”Durch das Volk – Mit dem Volk – Für das Volk” (Mέσω του λαού-Mε το λαό-Για το Λαό)’. Σε ένα από τα τραγούδια του CD οι Eβραίοι κατονομάζονται ως ”μπάσταρδοι” που πρέπει να σαπίσουν.
Oι δίσκοι του ελληνικού συγκροτήματος κυκλοφόρησαν από την εταιρεία «Hate Records», την οποία διεύθυνε σε μια μικρή πόλη της Σαξονίας ο Mίρκο Eσσε..
Ο Mίρκο Eσε εξέτισε ποινή διετούς φυλάκισης ως ένοχος για την υποδαύλιση αισθημάτων μίσους στον γερμανικό λαό. O Eσσε, ως πράκτορας της ‘’Yπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος (BfV)’’ διοχέτευε από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 πληροφορίες στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες για τη μουσική σκηνή της άκρας Δεξιάς.
Πριν μια δεκαετία οι αρχές της Δρέσδης απήγγειλαν νέες κατηγορίες εναντίον του. Πέρα από την υποδαύλιση μίσους, κατηγορήθηκε και για τη χρήση και διάδοση ναζιστικών εμβλημάτων ενώ ρόλο στην υπόθεση της δίκης -όπως έγραφε η Καθημερινή- θα διαδραματίζε και η υποστήριξη του πράκτορα της BfV προς το ελληνικό συγκρότημα των Ιron Youth, συμφωνα με τις γερμανικές δικαστικές αρχές.
H υπόθεση του πράκτορα, ο οποίος κατηγορήθηκε με αναρίθμητες αξιόποινες πράξεις προκάλεσε θόρυβο. Το γεγονός ότι η ιστορία έσκασε λίγο πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές στην Γερμανία θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, δεδομένου ότι η BFV υπαγόταν απευθείας στον υπουργό Eσωτερικών Oτο Σίλι.
O κ. Σίλι βρέθηκε ήδη από τις αρχές του χρόνου μπλεγμένος σε φασαρίες, καθώς με αφορμή την απαγόρευση του ακροδεξιού NPD έγινε γνωστό ότι ηγετικά στελέχη του κόμματος του εργάζονταν εδώ και χρόνια για λογαριασμό της ‘BFV’. H αποκάλυψη πυροδότησε συζητήσεις με πυρήνα το ενδεχόμενο το NPD να αποτελεί δημιούργημα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.
Προκειμένου για τον Eσσε, αυτός κατά τα φαινόμενα είχε οργανώσει μαζί με ξένους συνεταίρους του την παράνομη διακίνηση των ναζιστικών CD, που είναι απαγορευμένα στη Γερμανία.
Kαι προφανώς όλα αυτά συνέβησαν εν γνώσει και με την ανοχή της μυστικής υπηρεσίας, η οποία αντάμειβε τον πράκτορα με μηνιαία μπόνους σεβαστής αξίας.
Eκτός της δισκογραφίας των «IronYouth» ο Eσε προώθησε και παραγωγές ενός άλλου συγκροτήματος που ονομάζεται «War – White AryaRebels». Στο δίσκο τους, που ονομάζεται «Νότες Μίσους», οι μουσικοί αυτοί ζητούν τη δολοφονία του αντιπροέδρου του Kεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου Γερμανίας, του Mίχαελ Φρίντμαν και της Pίτα Σίσμουτ, στελέχους των Χριστιανοδημοκρατών.
O Έσε υπήρξε συμπαραγωγός ενός δίσκου με τίτλο «Ορμήστε στον εχθρό» του ναζιστικού συγκροτήματος «Landser», που προέτρεπε τους οπαδούς του να διαπράξουν φόνο με υποψήφιο θύμα έναν γνωστό εισαγγελέα, ο οποίος είχε διεξάγει έρευνες εναντίον των νεοναζί.
H Ομοσπονδιακή Εισαγγελία απήγγειλε κατηγορίες εναντίον τριών μελών του συγκροτήματος «Landser». Eκτός της υποδαύλισης μίσους και της προτροπής σε εγκληματική πράξη, κατηγορήθηκαν και για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και καταδικάστηκαν σε διετή φυλάκιση.
H κατηγορία αυτή δεν έχει ποτέ απαγγελθεί στη Γερμανία, μέχρι τότε εναντίον ενός συγκροτήματος ροκ.
Το γκρουπ των Ελλήνων Ιron Youth ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του πώς «όταν οι ιδέες δεν εφαρμόζονται στην πράξη είναι κούφια λόγια…». Γι’ αυτό και οι ίδιοι επιμένουν ότι: «ενισχύουμε οικονομικά το Εθνικιστικό Κίνημα της Ελλάδας (ξέρεις φυσικά ποιο κίνημα εννοώ), φυλακισμένους συναγωνιστές του εξωτερικού, που είναι έγκλειστοι για την ιδεολογία τους και την ανατρεπτική τους δράση».
Και όταν μιλούν για ανατρεπτική δράση τα παιδιά αυτά, συνήθως εννοούν τις επιθέσεις, ξυλοδαρμούς ή ακόμα και εγκλήματα κατά αλλοδαπών και αντιφρονούντων. Όταν δεν το κάνουν οι ίδιοι ,τότε σπεύδουν να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους στους δράστες που επιλέγουν να το κάνουν.
Σύμφωνα με τους’’ Iron Youth ‘’οι μπάντες, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, που ισχυρίζονται ότι συνδυάζουν τον εθνικοσοσιαλισμό με το Black Metal είναι αρκετές . Το Ska, το Oi, το Rock Against Communism (RAC) , το National Socialist Black metal (ΝSBM), το παγανιστικό μέταλ , τo Death metal , δεκάδες υποείδη περιλαμβάνει το Ηate Rock . Και η ελληνική White Power σκηνή είναι γεμάτη από μπάντες και γκρουπάκια, ενώ ελληνικές εταιρείες -σχήματα που εμπορεύονται αυτά τα είδη, ξεφυτρώνουν συνέχεια σαν τα μανιτάρια.
’Το μέλλον θα δείξει πόσες απ’ αυτές τις μπάντες είναι αληθινές’’, λένε οι Iron Youth. Τα τελευταία χρόνια στοιχεία όπως, ο νεο-παγανισμός, o βαμπιρισμός, η σατανολατρέια, η δύναμη της Άρειας φυλής έχουν μπλεχτεί σε ένα κουβάρι επηρεάζοντας επικίνδυνα τα μυαλά των πιτσιρικάδων. Η οργισμένη μουσική σε συνδυασμό με την δύναμη και την ασφάλεια στους πολιτικούς χώρους που εντάσσονται , γοητεύει τους νεαρούς.
Το νεοναζιστικό δίκτυο “Αίμα και Τιμή” (B & H)
Πληρώνουν για CD, πληρώνουν για ρουχισμό, για να ψωνίσουν απαγορευμένα ναζιστικά σύμβολα, για μινιατούρες στρατιωτικών οχημάτων της Βέρμαχτ, για στολές των SS ,για στάμπες, για βιβλία με ναζιστικό και ακροδεξιό περιεχόμενο.
Το πιο γνωστό εμπορικό παράδειγμα επιτυχούς διεθνούς συνεργασίας της άκρας δεξιάς είναι το νεοναζιστικό δίκτυο “Αίμα και Τιμή” (B & H), το οποίο πρωτο-δημιουργήθηκε το 1990. Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας έδωσε την εντολή για την απαγόρευσή του, το Σεπτέμβριο του 2000.
Μια σειρά από δίκες που προσπάθησαν να καταδικάσουν τα ηγετικά στελέχη του Blood & Honor τον Απρίλιο του 2008 σε κάποιο Επαρχιακό Δικαστήριο της Γερμανίας απέβησαν σχεδόν άκαρπες. Για να παρακάμψει τις απαγορεύσεις σχετικά με τις ακροδεξιές συναυλίες το B &H αποφάσισε να κάνει την διοργάνωση στις παραμεθόριες περιοχές των γειτονικών κρατών. Σε Τσεχία, Βέλγιο, Σκανδιναβία και Ελβετία σιγά- σιγά δημιουργήθηκε ένα διεθνές δίκτυο νεοναζί όπου θα μπορούσαν να παραχθούν CD με παράνομο περιεχόμενο.
Το δίκτυο διανομής, παραγωγής και πώλησης CD με ναζιστικό περιεχόμενο αλλά και το συναυλιακό κομμάτι όπως τα φεστιβάλ νεοναζί σε Ευρώπη αλλά και ΗΠΑ μετά την επιτυχημένη αποκέντρωση του δικτύου Blood & Honor φάνηκε ότι βρήκε μια επιτυχημένη συνταγή για να γλυτώνει τις διώξεις από την αστυνομία.
Έχει διασπαρθεί παντού σε χώρες όπου η νομοθεσία είναι πιο χαλαρή, η μουσική διατίθεται αποκλειστικά μέσω peer to peer δικτύων στα οποία θα πρέπει πρώτα κανείς να έχει εγγραφεί, και η ενημέρωση για τα ακροδεξιά φεστιβάλ γίνεται μόνο μέσα από White Pride φόρουμ με μέλη που τηρούν όλους τους κανόνες συνωμοτικότητας.
Τα ακροδεξιά κινήματα πλέον συντονίζουν την δράση τους σε πανευρωπαϊκό και παναμερικανικό δίκτυο, συνεδριάζουν, συνομιλούν και καθορίζουν τις πολιτικές τους, ενώ με την άνοδό τους δείχνουν να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αντι-εθνικιστικές ενέργειες και το κίνημα antifa που προσπαθεί να τους αποδιοργανώσει.
Έτσι με τις πρωτοβουλίες του ΝPD και των λοιπών ομοϊδεατών τους στην Ευρώπη οι νεοναζί πότε συναντούνται στην Ουγγαρία για τον εορτασμό των Waffen-SS, πότε γιορτάζουν στην Ισπανία το θάνατο του δικτάτορα Φρανσίσκο Φράνκο, πότε αποτείνουν φόρο τιμής στον Ρούντολφ Ες και πότε πότε μαζεύονται στην Ιταλία μαζί με τους εκπροσώπους του Forza Nuova για να τιμήσουν την Χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου.
Πως ξεκίνησε να αναπτύσεται η κουλτούρα της βίας δια μέσω της εθνικιστικής μέταλ
Το διάστημα 1990-1995 διάφορες περίεργες καταστάσεις είδαν το φως της δημοσιότητας στη μακρινή Νορβηγία. Εκεί ήταν που αναγεννήθηκε το περίφημο ιδίωμα του μπλακ μέταλ. Συγκροτήματα όπως οι Burzum, Μeyhem, Εmperor και Darkthrone αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη ενός κινήματος που απασχόλησε αρκετά τις εκεί αστυνομικές αρχές.
Βασικές αιτίες ήταν οι πολλοί εμπρησμοί χριστιανικών εκκλησιών, μερικές αυτοκτονίες αλλά και δολοφονίες μεταξύ των μελών των συγκροτημάτων. Όλα αυτά δημιούργησαν ένα μικρό μύθο γύρω από το είδος, του οποίου οι στόχοι δεν ήταν τόσο πολιτικοί όσο αντι-θρησκευτικοί.
Πιο απλά, χρησιμοποιούσαν τις σατανιστικές τελετές ως θέαμα για να εκφράσουν την αντίθεση τους όχι μόνο στο χριστιανισμό αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες Ααβραμικές θρησκείες. Ένας από τους πρώην ηγέτες της μπλακ μέταλ σκηνής, ο Varg Vigernes (ιδρυτής των Burzum) βρίσκεται στην φυλακή επειδή σκότωσε μέλος άλλου συγκροτήματος (Mayhem). Από εκεί κυκλοφορεί ακόμη δίσκους και τελευταία συντάσσει νεοναζιστικά μανιφέστα με αναφορές στην σκανδιναβική μυθολογία.
Ο Bίγκερνες παλιότερα ήταν ακραιφνής αντιχριστιανικός και λάτρης του σατανά: «Θα ήθελα να ζούσα στον Μεσαίωνα. Να βίαζα και να σκότωνα χριστιανούς. Να με κυνηγούσε η Ιερά Εξέταση, να έκαιγε την οικογένειά μου και να έψαχνε και μένα. Είμαι απλά ένα σκυλί στην υπηρεσία του Σατανά…», δήλωνε.
Στην πορεία αποκήρυξε το «σατανιστικό» του παρελθόν και προσάρμοσε τον αντι-χριστιανισμό του σε ένα πιο διευρυμένο ακροδεξιό όραμα (άρια φυλή κ.τ.λ.).Οι εθνικοσοσιαλιστικές απόψεις του Βίκερνες καθώς και η «ανεξάρτητη» εικόνα που καλλιεργεί προς τα έξω, επηρέασαν πολλούς νεαρούς και στην Ελλάδα.
Der Stürmer
Η Der Stürmer ήταν μια αντισημιτική, λαϊκή εφημερίδα , που πρωτοεκδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του‘30, όταν η Γερμανία είχε ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για να εκτοπίσει τους εβραίους από την Ευρώπη, για να τους οδηγήσει αργότερα στο Ολοκαύτωμα . Συχνά τα έντυπα της Χρυσής Αυγής εξυμνούσαν με άρθρα τους τον ναζιστή και φανατικό αντισημίτη Τζούλιους Στράιχερ. Ο Στράιχερ ήταν ο εκδότης της Der Sturmer.
Ένας από τους πιο υψηλά ιστάμενους στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής , υπεύθυνος για να χαράσσει και τις ιδεολογικές γραμμές της, ο 50χρονος καταστηματάρχης επίπλων Χρήστος Παππάς. φαίνεται ότι συμμετείχε στην συγγραφή της αγιογραφίας του Στράιχερ, μέσα από τα άρθρα του, στα έντυπα της Χ.Α. Ο Παππάς πήρε τιμητικά την πρώτη θέση στα ψηφοδέλτια επικράτειας της Χ.Α και εξελέγη βουλευτής
Συμπτωματικά όμως μια αρκετά παλιά ελληνική μπάντα , που θεωρείται από τις καλύτερες του NSBM, επίσης, δανείστηκε το όνομά της από τον τίτλο της αντισημιτικής εφημερίδας και έτσι προέκυψαν οι Der Stürmer .
”OI DER STURMER ENEΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”, ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ METALLUM
To συγκρότημα ‘’Der Sturmer” δημιουργήθηκε το 1998, από τον Nick Giohalas που είναι γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ως Jarl Von Hagal”, τον Commando Wolf και τον Hjarulv Henker.
from the esoteric need to promote the Heathen/National Socialist Values and beliefs. Musically Der Stürmer is influenced from various genres. From 90`s Radical Black Metal scene to other extreme genres like R.A.C. and . Apart from this, our strife as a band is IDEOLOGICAL and NOT MUSICAL.
To πρώτο όνομα που πήραν ήταν ‘’Herrenblut” και λίγο αργότερα μετονομάστηκαν σε ‘’Der Stürmer”.
Ο στόχος της μπάντας είναι η προώθηση των εθνικοσοσιαλιστικών αξιών και πεποιθήσεων σε ένα ευρύτερο κοινό. Η ιδεολογία του συγκροτήματος βασίζεται στην άρνηση του «σύγχρονου κόσμου” ενώ επιχειρηματολογούν υπέρ της εφαρμογής περίπου των “αρχέγονων νόμων του αίματος’’.
Η “Νέα Άρια Τάξη θα πρέπει οπωσδήποτε να βγει από τα ερείπια του σύγχρονου κόσμου”, λένε. Η μπάντα θεωρεί τον εαυτό της μέρος ενός πανευρωπαϊκού ρατσιστικού κινήματος, το οποίο περιλαμβάνει ανθρώπους από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ φυσικά αποκλείει τους Εβραίους.
Η διάδοση της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας επιτυγχάνεται -όπως υποστηρίζουν- ,όχι μόνο με τις πωλήσεις δίσκων , αλλά περισσότερο με την προώθηση δηλώσεων και συνεντεύξεων στα ΜΜΕ , παράλληλα με τις συναυλίες τους. Τα μέλη της μπάντας των Der Sturmer δεν περιορίζονται μόνο στην δική τους μπάντα , συμμετέχουν και στους“Stutthof”, “Rave Banner”, “Βrt Strupp,” δηλαδή και άλλες ξένες μπάντες του νεοναζιστικού κινήματος.
Ο τραγουδιστής της μπάντας, N.Giohalas, εμφανίζεται από τις αρχές του 1990 ως μέλος της ναζιστικής “Χρυσή Αυγής” με πλούσια πολιτική δράση , ενώ όταν το 2005 η Χ.Α ανέστειλε για λίγο τη πολιτική της δραστηριότητα έγινε μέλος της «Πατριωτικής Συμμαχίας» και εκπροσώπησε το κόμμα του σε διάφορες εκδηλώσεις Νέο Ναζί όπως το “Fest der Völker” και τις διεθνιστικές συνάξεις που οργάνωσε το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (NPD) στις γερμανόφωνες περιφέρειες Ιένα – Θουριγγία και Κάτω Σαξονία το 2005 και 2007.
Να σημειωθεί ότι οι δημοτικοί και ανώτατοι πολιτειακοί άρχοντες της Σαξονίας και Θουριγγίας δεν ήθελαν το Fest De Volker τότε στις περιοχές τους και καλούσαν τον πληθυσμό στις πόλεις Ιένα, Βαιμάρη, Ερφούρτη, Γέρα, Τσέμνιτζ και Άλτενμπουργκ να απαντήσουν με ένα ηχηρό «όχι» στον εξτρεμισμό, τη μισαλλοδοξία και τις διακρίσεις.
Εντελώς συμπτωματικά εκεί που ο Jarl Von Hagal , (αρχηγός των Der Sturmer και στέλεχος της Χρυσής Αυγής) θα συναντούσε τους άλλους φασίστες, στην ίδια περιοχή οι γερμανοί βρήκαν και την άκρη του νήματος για τις 10 δολοφονίες μεταναστών (Doner Killings) που διαπράχθηκαν από το 2000 μέχρι το 2006 και συγκλόνισαν την Γερμανία το 2011 . (Οι δράστες κρύβονταν από ομοϊδεάτες τους στην περιοχή.)
Η πόλη Ιένα όπως έγραψε και το Der Spiegel αποτελεί ιδανικό τόπο συνάθροισης των νεοναζί, κάτι που καταδεικνύει τουλάχιστον, ότι οι συναντήσεις τους στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν γίνονταν μόνο για αναψυχή και ανταλλαγή απόψεων γύρω από την πολιτική και την μουσική.
Το δίκτυο των νεοναζί που εξαρθρώθηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ 8 Τούρκους, 1 Έλληνα μετανάστη και 1 Γερμανίδα αστυνομικό με ένα πιστόλι Ceska των 7.65 συμμετείχε στις ίδιες μαζώξεις νεοναζί στην Θουριγγία που συμμετείχαν και οι Έλληνες εθνικιστές.
Aυτό όμως όπως σας ξαναείπα μπορεί να μην λέει πολλά τόσο, ώστε να ποινικοποιεί και την δράση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, λέει αρκετά όμως για την ποιότητα των διασυνδέσεων του κινήματος όταν πολλά από αυτά τα καλόπαιδα έχουν περάσει από την φυλακή!
Σε μια συνέντευξη του στην ιστοσελίδα ‘’Black Metal Τerror ” το 2008, το μέλος του συγκροτήματος “Commando Wolf” μιλάει για την προέλευση της ονομασίας του συγκροτήματος “Der Stürmer”:
‘’Δανειστήκαμε το όνομά μας από την αντί-εβραϊκή εφημερίδα του Julius Streicher, ένα υπόδειγμα πραγματικού εθνικοσοσιαλιστή μαχητή!.’’Η ζωή του έληξε άδοξα στην «δίκη της Νυρεμβέργης».
Σχετικά με τον εθνικοσοσιαλισμό και το “Τρίτο Ράιχ“, ο τραγουδιστής τόνισε: ” Ήταν μια φωτεινή στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία, ένα παράδειγμα θάρρους, ηρωισμού και σιδερένιας θέλησης που όλοι πρέπει να ακολουθήσουν.. Ο αγώνας και η θυσία αυτών των ανθρώπων δεν πρέπει να ξεχαστεί!’
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΕΡΕ
Το 2008 μια μη-κυβερνητική αντιρατσιστική οργάνωση (ΜΚΟ) στο Τάμπερε της Φινλανδίας προτρέπει τους αλλοδαπούς να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από το κέντρο της πόλης το βράδυ της Παρασκευής (1η Φεβρουαρίου).
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΕΡΕ
Το Δίκτυο Rasmus κατά του Ρατσισμού και της Ξενοφοβίας, προειδοποιεί μαζί με την αστυνομία για ταραχές και πιθανά επεισόδια γύρω από μια συναυλία νεοναζί και προτρέπει τους αλλοδαπούς να αποφέυγουν την κάθοδο στο κέντρο της πόλης.
Οι Der Stürmer (Ελλάδα), οι ABSURD (German), οι GOATMOON (Φινλανδία) και οι WARMASTER (Φινλανδία) – είχαν προγραμματίσει να παίξουν μέταλ σε ένα κλάμπ της πόλης.
Our lyrics are about our Struggle to reclaim our Soil from the enemy’s hands and to purify our Race, both mentally and physically. It is a call for a Racial War, where Victory means the preservation of our Race. Also many of our lyrics are paying Tribute to the Waffen SS Legions who displayed perfectly the Aryan Overman.
OI DER STURMER ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ SS ERICH PRIEBKE
Η περιοδεία που διοργανώθηκε από την δισκογραφική ”paganfront” με ”headliners” τους Έλληνες συμπεριλάμβανε όλως περιέργως και τους ”Absurd” ένα γερμανικό συγκρότημα , που πρώην μέλη του βρίσκονταν στη φυλακή για έγκλημα και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Το φοβερό ναζι-μέταλ τρίο που έχει δηλώσει επανειλημμένως σε συνεντεύξεις του, σε ξένα περιοδικά, ότι η μουσική που παίζει είναι απλώς ένα κανάλι για να περνά την ιδεολογική και κομματική του ταυτότητα, είναι-και το ξαναλέμε- επίτιμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
‘‘We are a propaganda machine. We see true Blackmetal as a means to spread propaganda and not as entertainment for teenagers. We will make Blackmetal a dangerous weapon against the modern decadence and a proselytistic machine to gather those who are able and willing to stand against the modern waves of degradation under our Flag”
Οι Der Sturmer,ως ”propaganda machine” ψυχαγωγούν συνήθως την νεολαία του Μιχαλολιάκου στα σχετικά φεστιβάλ μετά τις ομιλίες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
The Fuhrer recognized in the face of the jew, the eternal enemy of our Race, responsible for all the sufferings and tragedies of our people in the course of time, the bloodsucker of all the life-energy of the Aryans, the parasite that was getting richer and richer from our sweat, undermining the advancement of our Race.
ADOLF HITLER is appointed as the will-power that will bring the salvation from the jewish tyranny and will lead the Aryan Race to Greatness again! So, summarizing, I’m a National Socialist and Esoteric Hitlerist, fighting with religious devotion for the Triumph and Justification of my Ideology and my Fuhrer
Τα βίντεο από τις επίσημες ομιλίες του Μιχαλολιάκου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, που είναι τα περισσότερα αναρτημένα στο you tube, τελειώνουν πάντα με τις μουσικές συναυλίες των Der Sturmer. Το 2010 με την ευκαιρία των 30 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος και με την ευκαιρία της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές, οι Der Sturmer ξανάπαιξαν και ακούγονται στα βίντεο που ακολουθούν:
I think the “closing” of Golden Dawn was a quite expected event that will had to take place sooner or later.So most of our people was prepared more or less for it.We knew that we had “cross the red line” since the very early of 90`s , lately the plans of the right wing goveremnt for us was known in some circles of friends and supporters outside the ranks of the movement. But when GD anounced its “closing” dont take it that all activity here will stop , be sure that some people(and i dont mean our people) have start really worry and even wishing things was like before.
Coming to our involvement in GD , yes we taking part in all the activity of the movement(be it from ideological side to the street political action) since a decade now.
Οι DER STURMER δεν διστάζουν με τα τραγούδια τους να δοξολογήσουν ανθρώπους σαν τον David Copeland, τον βομβιστή γνωστό ώς ”nail bomber ” που με μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων εξόντωνε μετανάστες στο Λονδίνο, τον Απρίλιο του 1999, σκοπώντας 3 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 129.
Watching His Country
Sink in Decay
Steeped in Multiracial Hurricane
Hate Burns Inside Him
It Leads Him to Act
It’s Time For His Terror Campaign
Refrain:
Beware of Nailbomber
A Messenger of Hate
An Ethnic Cleansing His Dream
Beware of Nailbomber
Nothing Can Stop Him
In Order a Race War to Bring
Niggers & Pakis, Race-Traitors & Queers
None Will Escape From His Wrath
Through Streets of London
The Lonewolf He Comes
His Mission is Plane & Clear
(Refrain)
Fireworks, Explosives & Hundreds of Nails
Will Make His Work to be Done
In Brigston, in Brick Lane and in East-End Queers
The True Mayhem Arrives by Nailbomber’s Bag!
Οι Der Sturmer, μαστόρια στην ρητορική του μίσους, δεν δίστασαν με τις πωλήσεις των δίσκων τους να βοηθήσουν ολόψυχα τους αξιωματικούς που φέρουν την νεκροκεφαλή των Waffen SS, αυτήν που έτρεμαν ακόμη και οι αξιωματικοί του τακτικού γερμανικού στρατού.
OI ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΕΡΕ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ
youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Iei0P0eyFBI]
Αυτούς τους ιππότες του θανάτου που κατέκαψαν και μακέλεψαν τόσες και τόσες πόλεις και χωριά στην Νότια και Ανατολική Ευρώπη ,αλλά και την Μέση Ανατολή, αυτούς τους τύπους στηρίζει η νεολαία της Χρυσής Αυγής.
‘’Τα παλληκάρια’’ -όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος τους Νίκος Μιχαλολιάκος-, που όταν οι άλλοι βλέπουν τσόντες και πορνό στα πορνοκάναλα, εκείνοι οργώνουν τους δρόμους και τα στενά ης πατρίδος’’, δίνουν ναζιστικές συναυλίες, διοργανώνουν ρατσιστικά φεστιβάλ, κάνουν κάμπινγκ για την νεολαία της Χ.Α, μαζεύουν ρεφενέ χρήματα , ενώ όταν πωλούν δίσκους και cd τα έσοδα τα διαθέτουν για να αποφυλακίσουν γερμαναράδες των SS όπως ο Erich Priebke.
Ποιός έιναι όμως ο Erich Priebke; Τα μήντια τον παραλληλίζουν με χασάπηδες όπως ο Μέγκελε, ο γιατρός με τα δολοφονικά πειράματα πάνω σε Εβραίους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της ναζιστικής Γερμανίας.
ΗΟΝOUR TO THE COMRADES IN CHAINS, ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ DER STURMER ΣΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΉ ΤΟΥ ERICH PRIEBKE!
Ο Priebke (γεν. 29 Ιουλίου 1913) είναι ένας πρώην αξιωματικός των Waffen-SS. Το 1996 καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου στην Ιταλία, για τη συμμετοχή του στη σφαγή στις σπηλιές Ardeatine στη Ρώμη, στις 24 Μαρτίου του 1944.
335 Ιταλοί άμαχοι σκοτώθηκαν εκεί σε αντίποινα μετά από μια επίθεση παρτιζάνων αντιστασιακών που κόστισε τη ζωή σε 33 Γερμανούς στρατιώτες. Ο Priebke θεωρήθηκε ως ο κύριος υπεύθυνος για τις εκτελέσεις. Μετά την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας, διέφυγε στην Αργεντινή, όπου έζησε για πάνω από 50 χρόνια.
Το 1994, ακριβώς 50 χρόνια μετά τη σφαγή, ο Priebke ένιωθε ότι θα μπορούσε να μιλήσει για το μακελειό έξω από την Ρώμη και έδωσε συνέντευξη σε ένα υποδειγματικό ρεπορταζιακό ντου που του έκανε έξω από το σπίτι του, ο δημοσιογράφος του ABC, Sam Donaldson. Από την ημέρα της συνέντευξης κινητοποιήθηκαν άμεσα οι συγγενείς των θυμάτων της Ρώμης και αυτό οδήγησε στην έκδοσή του Priebke στην Ιταλία για μια δίκη που διήρκησε περισσότερο από τέσσερα χρόνια.
Τα 335 θύματα που σκοτώθηκαν στις 24 Μαρτίου 1944, με επικεφαλής των SS τους αξιωματικούς, Erich Priebke και Karl Hass, εκτελέστηκαν μέσα στις σπηλιές Ardeatine σε ομάδες των πέντε ατόμων. Οδηγήθηκαν εκεί με τα χέρια τους, δεμένα πισθάγκωνα και στη συνέχεια πυροβολήθηκαν στο λαιμό. Πολλοί αναγκάστηκαν να γονατίσουν πάνω στα πτώματα εκείνων που είχαν ήδη σκοτωθεί πριν από αυτούς. Κατά τη διάρκεια των δολοφονιών, διαπιστώθηκε ότι από λάθος που είχε γίνει στις λίστες των μελλοθάνατων είχαν εκτελεστεί πέντε επιπλέον άτομα στις σπηλιές.
Η εντολή του Χίτλερ ήταν να εκτελεστούν σε αναλογία 10 Ιταλοί για κάθε Γερμανό.
Όμως επιπλέον 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους, που δεν ήταν στον κατάλογο των 330 και ο πλεονασμός στις εκτελέσεις χρεώθηκε αποκλειστικά στον Priebke . Ο Ίδιος που ήταν υπεύθυνος για τη λίστα και τη συνενοχή του σε αυτές τις δολοφονίες , κατά την διάρκεια της δικής , ισχυρίστηκε ότι εκτελούσε απλώς εντολές. Στον Sam Donaldson, o Priebke, μίλησε ανοιχτά για τον ρόλο του στη σφαγή. Δικαιολόγησε τις ενέργειές του , λέγοντας ότι ακολουθούσε εντολές μόνο από τον επικεφαλής της Γκεστάπο της Ρώμης, τον Αντισυνταγματάρχη Herbert Kappler και ότι η άμεση διαταγή προσωπικά από τον Αδόλφο για τις εκτελέσεις του φάνηκαν φυσιολογικές.
Στις -μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο- δίκες που στήθηκαν για τους Ναζί, ο Priebke που είχε ήδη συλληφθεί το 1946 και ενώ περίμενε να δικαστεί για το ρόλο του στη σφαγή, κατάφερε να ξεφύγει από ένα βρετανικό στρατόπεδο στη βορειοανατολική Ιταλία
Αφού δραπέτευσε, αναζήτησε προστασία μέσω του Βατικανού στη Ρώμη και ο φιλοναζιστής Επίσκοπος Alois Hudal, τον βοήθησε με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα να ταξιδέψει στην Αργεντινή . Αν και φέρεται ότι ήταν υπεύθυνος για εγκλήματα πολέμου, ο Priebke, έζησε στην Αργεντινή ελεύθερος για περισσότερα από 50 χρόνια.
Ο Priebke παραδέχτηκε ωμά μπροστά στην κάμερα του Donaldson, ότι τα θύματα ήταν άνδρες και έφηβοι από 14 έως 75 ετών, ενώ χωρίς αναστολές τους κατηγόρησε για τρομοκρατία. Επίσης κατά την διάρκεια της συνέντευξης παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που συνέταξε τον κατάλογο εκείνων που επρόκειτο να εκτελεστούν.
Η δίκη του αξιωματικού των SS καθυστέρησε αρκετά λόγω της άρνησης των Αργεντίνων αρχικά να τον εκδώσουν, αλλά και λόγω των συνεχόμενων προσφυγών και άλλων δικαστικών τερτιπιών που χρησιμοποίησε η υπεράσπιση του Priebke, ισχυριζόμενη , ότι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν έχουν παραγραφεί..
O PRIEBKE ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ »SIMON WIESENTHALL» ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣTHΚΕ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΈΙ ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΑΝ ΤΟΥΣ DER STURMER ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ.
Ο Priebke τελικά το 1998, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για εγκλήματα πολέμου, με τον ιταλικό Άρειο Πάγο να μειώνει την ποινή του σε 10 χρόνια, λόγω της ηλικίας του και της υποτιθέμενης κακής του υγείας με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό στην Τεργέστη. Παρά τις απεγνωσμένες του προσπάθειες να εκδοθεί στην Γερμανία, ο ναζί αξιωματικός, δεν τα κατάφερε.
ΚΑΙ εδώ τώρα, επανερχόμαστε στην ναζιστική ιδεολογία των στελεχών που αναλαμβάνουν τον προσηλυτισμό των νέων που εγγράφονται ως μέλη της Χρυσής Αυγής! Με την μουσική του μίσους διανθισμένη πάντοτε με ακόμη πιο ακραίους τους στίχους, η Χρυσή Αυγή και οι ρατσιστικές γκρούπες της φτύνουν ατσάλι και καυτό μέταλλο στρατολογώντας τα νέα μέλη τους .
“Fighting for Something Greatest than Life
Ready to die in this Titanic Strife
Summoning the Spirit of Ancestors Brave
He follows their Steps the White Race to Save
Der Stürmer! A Spartan Reborn
Der Stürmer! A God of War
Der Stürmer! Fearless & Pure
Der Stürmer! Loyal & True”
Η υπόγεια, υποχθόνια κουλτούρα που δημιουργείται από τις επιρροές, την προπαγάνδα, τα διαβάσματα, τα μισαλλόδοξα ακούσματα δίνει νέα πνοή στο ελληνικό και διεθνιστικό νεοναζιστικό κίνημα που ανεβαίνει ανησυχητικά λόγω και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ευρώπη. Και ακόμη περισσότερη ισχύ στον αρχηγό της ελληνικής Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.
Τα μέλη της μπάντας των βετεράνων πιά DerSturmer ,αλλά και των υπόλοιπων πολιτικών στελεχών που αναλαμβάνουν να συγκροτήσουν τον ιδεολογικό πυρήνα και τα κείμενα της Χρυσής Αυγής, βοηθούν τα μέγιστα σε αυτό που χρειάζεται το εθνικοσοσιαλιστικό μέτωπο που διανύει πλέον την τρίτη δεκαετία της ζωή του.
Heathen Terrormachine
Sickened to see the europe of today
Multiracial chaos has its grip upon all
In this hour of need have all gathered here
Steel-forged bloodlines demand from us to act!
Hail the heathen terrormachine!
Hold no respect for everything that’s not aryan
Trample dawn the parasites with scorn
Outlawed heathen rage terrorize the foreign hordes
Intolerant hate burns deep within us all!
The fist from the past will crush the chosen ones
Agelae of ulfhedins determined to triumph
Aryan shock troops with loyalty and pride
The heathen terrormachine has risen for fight!
A pan-european army of kinsmen knit together
The aryan yeoman willl scatter the multiracil vermin
We gain our strengh from the thunder and the hammer
Πρόθυμους στρατιώτες που θα απαρτίζουν τις χρυσαυγίτικες μεραρχίες τους και αρκετούς ανεγκέφαλους , νεοναζί, διψασμένους για ακρότητες, που θα διαπράξουν το ρατσιστικό και αντισημιτικό έγκλημα με μεγάλη προθυμία !
Όπως οι death- metalμουσικοί που έκαιγαν εκκλησίες και αλληλοσπαράζονταν στην Νορβηγία. Όπως η ομάδα των νεαρών σατανιστών και μουσικών του death metal που προχώρησαν σε ανθρωποθυσίες των μελών τους στην Ιταλία και έθαβαν τις groupiesκαι τους φίλους του συγκροτήματος, ζωντανούς.
Όπως εδώ που μετά την δολοφονία του νεαρού Έλληνα από Αφγανούς λαθρομετανάστες στην Ηπείρου , δολοφονήθηκε σχεδόν αμέσως ένας ομοεθνής τους ως αντίποινο ,από αγνώστου ταυτότητος ακροδεξιούς που τους έψαχναν στην Αθήνα.
Το Hatecore δουλεύει καλά μέσα στα υπόγεια που κάνει τα πάρτι της η Χρυσή Αυγή!
Τhe Banner is greater than death ! Kαταλάβατε;
Δείτε αυτά τα ντοκιμαντέρ στο you tube κάνοντας copy τους τίτλους:
Erich Priebke : El cinisme dels assassins
Erich Priebke, Little Nazi Boy
Nazi Hunters
Once Upon A Time In Norway – The History of Mayhem (2007)
Death Metal Murders Documentary gr sub Pt1-5 με ελληνικούς υπότιτλους αφού έχει προβληθεί στο Σκάι
Until The Light Takes Us (full)
Διαβάστε:
http://www.thepaganfront.com/dersturmer/interviews/BLOOD%20&%20HONOUR.html
http://www.thepaganfront.com/dersturmer/interviews/NECHRIST.html
http://www.thepaganfront.com/dersturmer/oldernews1.html
http://xa-pyrhnasaigiou.blogspot.gr/2011_09_01_archive.html
http://www.xa-amthraki.net/2010/12/18-2010-7.html
Download – Freistaat Thüringen
http://www.netz-gegen-nazis.de
http://magicmuscle.wordpress.com/2011/12/10/chaos-in-tejas-2012-is-klan-themed-apparently/
http://breidablik-zine.narod.ru/interviews/der_sturmer.html
http://www.battlezine.com/interviews/Der_Sturmer/dersturmer.html
A darker shade of black:National Socialist black metal music
http://breidablik-zine.narod.ru/interviews/der_sturmer.html
http://www.zchor.org/italy/caves.htm
http://fightfascism.wordpress.com/2009/01/21/neonazi-concerts-in-finland/
Neo-Nazi’ Black Metal Concert In Finland Sparks Concern
If Adolf Hitler was any band which one would he be?
http://fightfascism.wordpress.com/2008/05/
http://www.whomakesthenazis.com/2011/09/national-socialist-black-metal.html
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/judaica/ejud_0002_0015_0_14689.html
what kind of problem are you experiencing?
Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading?
I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.
Any feedback would be greatly appreciated.
Αντιφασίστες στην Αγγλία δηλώνουν αποφασισμένοι «να χαλάσουν το πάρτυ» των Ελλήνων νεοναζί στο Λονδίνο.
https://www.facebook.com/events/172449836252371/?ref=22
Τα screenshots προέρχονται
από το περιοδικό «Blood and Honor» Τεύχος 4 Ιούνιος 2002
και τα βρήκα (όπως είναι) εδώ:
http://egolpio.wordpress.com/2012/05/26/e8nikistes/
Όντως το λίνκ αυτο από το searchlight είναι καλό αλλά το κομμάτι θα ‘έβγαινε πολύ μεγάλύτερο αν τα έβαζα όλα. Πάντως τα στοιχέια για τους Der τα έιχα και από άλλες πηγές.
Αυτό το βρήκα από τα links που παραθέτεις στο τέλος.
Συμπληρώνει τα στοιχεία που δίνεις και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.
A darker shade of black
Varg Vikernes’s conviction for murder in 1993 was a baptism of fire for National Socialist black metal. Although the Norwegian remains in prison, 15 years on NSBM has become big business and is being sold online by household name companies.
Varg Vikernes is the poster boy for the National Socialist black metal genre. Under the name “Count Grishnackh” he secured his place in black metal history after murdering Øystein Aarseth, who played with the black metal band Mayhem.
Aarseth, also known as Euronymous, was found dead outside his apartment in Oslo with 23 stab wounds, two to the head, five to the neck and 16 to the back. The motive for the murder is believed to have been a power struggle between Vikernes and Aarseth and disagreements over finances within the black metal scene.
Vikernes, 35, was sentenced to 21 years in prison. The Norwegian Ministry of Justice has just turned down his latest request for parole, on the grounds that he was “too dangerous” to be released.
As well as the murder Vikernes, who was then a Satanist but has since renounced his beliefs and embraced Norse gods and nazism instead, was found guilty of several arsons and attempted arsons of churches. He also admitted planning to blow up the Blitz House, a leftist centre in Oslo.
Despite the seriousness of his crimes, after he had served less than half his sentence, he was transferred to a minimum security prison in Tonsberg to prepare for his release. But in 2003 he failed to return after being given 17 hours’ leave of absence.
He was soon recaptured in a stolen car and in possession of a Heckler & Koch AG3 assault rifle, a handgun, numerous large knives, a gas mask, camouflage clothing, a laptop, a compass, a global positioning system, various maps and a fake passport. It emerged that the rifle had been stolen from an armoury 14 years earlier.
For his escape attempt, which included hijacking a car at gunpoint, a mere 13 months were added to his sentence.
Although Vikernes’s lyrics are not nazi, since his conviction he and his band, Burzum, of which he is the only member, have become icons for both NSBM and black metal as a whole.
Burzum and NSBM have also become highly profitable. In July 2000, the Chicago-based Center For New Community discovered that William Pierce, founder and leader of the white nationalist National Alliance (NA) and owner of Resistance Records, had gained control of Cymophane Records, an NSBM specialist label in which Vikernes had been involved.
Pierce, who died in 2002, was the author of The Turner Diaries, the futuristic race-war fantasy novel that inspired Timothy McVeigh to detonate a truck full of explosives in front of the Alfred P. Murrah federal building in Oklahoma City in 1995, killing 167 people.
The main purpose of the NA’s takeover of Cymophane was to gain the rights to distribute Burzum albums in the USA. The NA also set up Unholy Records as a subsidiary of Resistance Records to distribute the 2002 compilation album, Visions – A Tribute to Burzum, internationally after the Center for New Community blocked attempts to get it distributed by the Dutch East India Trading Company.
Unholy is managed by Ymir G Winter, who plays guitar in Grom, a New York-based NSBM band. Winter told the US Heavy Metal magazine Decibel in 2007 that his father openly advocated fascism and that his grandfather fought for Germany in the Second World War.
“During many of our shows, we will spit fire and then set an Israeli flag ablaze,” Winter went on. “When regulations don’t allow this, we have the crowd stomp the Israeli flag and spit on it.”
Winter, an NA member, is responsible for recruiting bands for Resistance Records and writes for the label’s magazine Resistance. “Resistance wants to promote Aryan awareness and does so by using music as a recruitment tool and as a vessel for the National Socialist/White Power movement,” continued Winter.
Resistance Records seems to have found it easier to distribute the Burzum tribute CD in the UK than in the US. A quick surf online revealed HMV, Amazon UK and Play.com among those selling the NSBM CD.
Searchlight made several attempts to obtain a comment from HMV and eventually reached Gennaro Castaldo, the company’s head of press and public relations. In response to his request for more information we sent him a very detailed email outlining the history of Resistance Records and its links to the NA.
However he was unable to offer any explanation as to why a white supremacist organisation was able to peddle its wares through HMV. After a long delay Castaldo replied: “I regret that I can only say that I am not in a position to make an informed comment at this time. I apologise for any inconvenience this may cause you.”
It is unclear what information Castaldo needs to make “an informed comment” but we will publish whatever we receive in a future issue of Searchlight.
HMV, Amazon and Play.com also carry a large amount of stock from Supernal Music, a label that is also the biggest online distributor of “extreme black metal”.
Supernal Bands such as Drudkh, Hate Forest and Dark Ages, all from Ukraine, are considered fairly mainstream within the NSBM genre. Their CDs are widely available via most of the online music stores. These bands are not blatant about their far right, racist and antisemitic views but mask them in pseudo-intellectual and romantic ancestor worship nationalism. Visit the Supernal website, however, and a whole host of racist and offensive CDs are available.
Based in Cranleigh, Surrey, Supernal has been run by its owner Alex Kurtagic since 1996. Kurtagic is also a recording artist with the odd sounding group Benighted Leams.
His monthly bulletin to Supernal subscribers has caused some alarm among his customers. Front cover pictures of musicians have gradually been replaced by historical figures admired by the far right, including Savitri Devi the Nazi mystic and writer, the antisemitic writer Ernst Junger, the Chilean Nazi Miguel Serrano and Julius Langbehn, a 19th century antisemite.
Supernal’s catalogue reveals its true agenda. One CD is by the US group Sturmführer entitled Ich kämpfe (I fight). Track one, Treu Martyr, includes a speech by Robert Mathews, leader of the US nazi terrorist group The Order, whom the song depicts as a hero and martyr.
Another Supernal CD is the Capricornus/Der Sturmer split album titled Polish Hellenic Alliance Against ZOG. ZOG stands for Zionist Occupation Government, an antisemitic conspiracy theory according to which Jews control government. Der Sturmer is a Greek band closely linked to the Greek section of the nazi bonehead outfit Blood and Honour and the nazi group Golden Dawn.
Included on the CD is a song called The Nailbomber, which is a tribute to David Copeland, the British nazi bomber and former BNP member. Included with the track are original recordings from police interviews with Copeland after his arrest.
Der Sturmer also contributed to a compilation CD that raised money for German Nazi prisoners including Erich Priebke, convicted in 1996 for war crimes for his part in the SS massacre of 335 Italian civilians at the Ardeatine caves in Rome in 1944.
Other bands carried by Supernal include Kiborg and Vandal from Russia, both of which are closely linked with Russian Blood and Honour. Another is Xenophobia from the US, whose singer Brian Mouldry, aka Warhead Jewgrinder, is linked to the white supremacist Creativity Movement, formerly the Church of the Creator.
NSBM has succeeded in penetrating the online lists of household name businesses and thence teenagers’ bedrooms at an alarming rate. It is already on the fringes of the mainstream. Responsible companies such as HMV need to push it back into the gutter where it rightfully belongs.
© Searchlight Magazine, Jul 14, 2008
http://www.searchlightmagazine.com/