Άρτον και θεάματα θα προσφέρει ο Kαμμένος που θα αναβιώσει με αρματοδρομίες,παγκράτιο τους Ολυμπιακούς Θα αναστήσει και τον Μπρούς Λή!


Μια τιτανοτεράστια πρόταση παρουσίασε ο Πάνος Καμμένος για την αναβίωση των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων στην πρωτότυπη μορφή τους!
Δηλαδή, θα οργάνωσει εκ νέου αρματοδρομίες, ιππικά αγωνίσματα, παγκράτιο ,ίσως την ρωμαική αρένα κλπ ! Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι Έλληνες το γένος ή οι αλλοδαποί οι οποίοι θα πρέπει οπωσδήποτε πρώτα να  αιτηθούν την Ελληνική ιθαγένεια.
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Καμμένου «σε έκταση ακριβώς δίπλα από την αρχαία Ολυμπία, θα δημοπρατηθεί  με συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ακριβές αντίγραφο των σταδίων, θυσιαστηρίων, θεάτρων, γυμναστηρίων και λοιπών υποδομών της Αρχαίας Ολυμπίας».
\Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε τέσσερα χρόνια με «αθλητές, Έλληνες , από  την Ελλάδα και την Ομογένεια, ενώ θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στους Αγώνες  και αλλοδαποί αθλητές, εφόσον επισήμως και εγγράφως, αιτηθούν την Ελληνική Ιθαγένεια, απεμπολώντας την ιδιότητα του πολίτη άλλης χώρας.
Ελλανοδίκες θα είναι μόνο Έλληνες το γένος».
 
Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, τα αγωνίσματα θα διεξάγονται κατά τρόπον αρχαιοπρεπή  ενώ «οι νικητές θα λαμβάνουν μόνο στεφάνι ελαίας και Πάπυρο Αριστείου. Η συμμετοχή τους στους αγώνες θα γίνεται μόνο με προσωπικές τους δαπάνες.
» Θα απαγορεύονται απολύτως οι εταιρικές και άλλες χορηγίες στους αθλητές».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: