H Eλένη Ζαρούλια, σύζυγος Μιχαλολιάκου και υποψήφια με την Χρυσή Αυγή είναι κατά των εκτρώσεων (video)


Από την στιγμή που το κίνημα της Χρυσής Αυγής κατεβαίνει  στις εκλογές και οι εκπροσωποί του  εκτίθενται  ως υποψήφιοι βουλευτές στην βάσανο της ψήφου και της δημόσιας κριτικής είναι σωστό να μαθάινουμε τις θέσεις τους και για άλλα σοβαρά ζητήματα.

Η Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου κατεβαίνει ως υποψήφια σε αυτές τις εκλογές στην Β’Αθηνών με σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Πέραν του θέματος της ευνοιοκρατίας και οικογενειοκρατίας που ανακύπτει από τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής (Ο Μιχαλολιάκος συχνά κατηγορεί  για αυτές τις άθλιες πρακτικές και τα ρουσφέτια  τον παλαιοκομματισμό των υπολοίπων της βουλής) υπάρχει ζήτημα και με τις δηλώσεις της συζύγου του αρχηγού για το ζήτημα των εκτρώσεων.

Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, έιναι το μοναδικό μέχρι στιγμής (όπως η αμερικανική ακροδεξιά) που θέτει ζήτημα δια στόματος Ελένης Ζαρούλια για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν να  κρατήσουν ένα ανεπιθύμητο έμβρυο αλλά ζητά και από πάνω  τις διώξεις των γιατρών που πραγματοποιούν τις εκτρώσεις.

Είναι ένα ζητηματάκι που θα πρέπει να  εξηγήσει και να δώσει διευκρινίσεις  η Χρυσή Αυγή δεν νομίζετε;

Οι δηλώσεις της στο βίντεο έγιναν κατά την περιόδο της υποψηφιότητάς της στις  τελευταίες δημοτικές εκλογές.

http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=454220

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑