Το »Μίλα μου» της Τατιάνας έιναι αντιγραφή του αμερικανικού »Τhe View»


Έκλεισε διαβάζουμε η Τατιάνα Στεφανίδου το πάνελ του «Μίλα» με τις Μαρία Σταματέρη,  Σάννυ Μπαλτζή, Σοφία Βόσσου και  Τζούλη Αγοράκη να είναι τελικά οι γυναίκες που θα  την πλαισιώσουν στην νέα της τηλεοπτική διαδρομή.

 Η καινούρια  εκπομπή της Στεφανίδου  θα έχει τον τίτλο »Μίλα».

Το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Star αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αμέσως μετά τον 15Αύγουστο, η Τατιάνα Στεφανίδου, γνωστή εργασιομανής, έμενε στο γραφείο της κάποια 10ωρα κάθε μέρα:

Για να επεξεργαστεί με τους συνεργάτες της το καινούριο concept της εκπομπής της.

Για να καταλήξει στον τίτλο, το μονολεκτικό, αλλά με τόσο δυναμισμό και ευαισθησία, «Μίλα».

Για να συναντήσει πάρα πολλά γυναικεία πρόσωπα διαφορετικών χαρακτήρων, που θα μπορούσαν να στηρίξουν το νέο σχήμα της εκπομπής και να κερδίζουν καθημερινά το ενδιαφέρον των πολλών και πιστών τηλεθεατών της, χρόνια τώρα!

Τελικά η Τάτι κατέληξε ότι στη φετινή τηλεοπτική διαδρομή θα έχει μαζί της τη Μαρία Σταματέρη, τη Σάννυ Μπαλτζή, τη Σοφία Βόσσου, τη Τζούλη Αγοράκη.

H  εκπομπή είναι βέβαια αντιγραφή του concept του αμερικανικού ‘’the view’’ http://theview.abc.go.com/  που μεταδίδεται από το ABC με τις Barbara Walters, Whoopi Goldberg ,Joy Behar, Elisabeth Hasselbeck, Sherri Shepherd .

Στο εξαιρετικά επιτυχημένο αυτό πρωινό talk show όπου παρουσιάζεται πολιτική, μήντια και καυτά κοινωνικά θέματα, οι γυναίκες σχολιάζουν με την δική τους ματιά την επικαιρότητα χωρίς να αποκλείεται όμως και η  καθαρά γυναικεία θεματολογία.

Μια απόπειρα να αντιγράψουν το the view είχαν κάνει και στην ΕΡΤ παλαιότερα με τις Ρίκα Βαγιάννη, Μάρα Δαρμουσλή,  Ρένια Λουιζίδου, Μανίνα Ζουμπουλάκη και την Μάριον Μιχελιδάκη, χωρίς όμως επιτυχία.

Το » THE VIEW» βασίζεται σε ένα κόνσεπτ που ετοίμασε η πολύπειρη δημοσιογράφος Βarbara Walters, όπου  οι γυναίκες που καλούνται να σχολιάσουν λόγω της διαφορετικής τους ηλικίας, η κάθε μία θα  συνεισφέρει χωριστά με την εμπειρία της  και την καλλιέργειά της,  χωρίς αναγκαστικά να ταυτίζονται οι απόψεις τους.

Στο αμερικανικό »the view» το οποίο και αναμεταδίδεται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού όπως το σόου της Όπρα Γούινφρευ έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς αφορμές για να εκδηλωθούν» live» αρκετοί ομηρικοί καυγάδες βασισμένοι πάνω στις διαφωνίες και τις διαφορετικές απόψεις των γυναικών.

ΑΥΤΌ είναι και το ενδιαφέρον του κόνσεπτ που ξεπατίκωσε από την αμερικανική τηλεόραση η Τατιάνα Στεφανίδου το οποίο και κάνει την εκπομπή ξεχωριστή.

Το θέμα είναι αν οι κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης έχουν τις απαράιτητες γνώσεις ώστε να  μπορούν να συζητήσουν σοβαρά κοινωνικά θέματα σαν αυτά που σχολιάζουν οι Γουόλτερς-Γούπι Γκόλντμπεργκ και Τζόι Μπεχάρ και αν βεβαίως η  Τάτυ τους επιτρέψει να διαφωνήσουν μαζί της.

Αν υπάρξει το απαραίτητο ταλέντο και η χημεία, τότε η εκπομπή θα πάει καλά.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑