H Μπουγάτσου,ο Καμμένος,ο Μάξ Κάιζερ και ο Αντρίκος Παπανδρέου που »σορτάρει’!’


O ΜΑΧ KEISER υιοθετεί την επιχειρηματολογία Καμένου και κατηγορεί για προδοσία τον πρωθυπουργό.

http://www.youtube.com/watch?v=OFNLDquQkXw&feature=youtu.be

Το κομμάτι είναι από την εκπομπή »ΚEISER REPORT » που παρουσιάζει ο Μάξ Κάιζερ και η Στείσυ Χέμπερτ στο κανάλι RUSSIA TODAY.

Οι ισχυρισμοί του Κάιζερ είναι ιδιαιτέρως σοβαροί, φαίνεται αρχικά ότι υιοθετεί την επιχειρηματολογία του βουλευτή της ΝΔ Π. Καμμένου και κατηγορεί ευθέως από ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας ,Γιώργο Παπανδρέου, για εσχάτη προδοσία.

Ο Κάιζερ μαζί με την οικονομική αναλύτρια Στέησυ Χέμπερτ παραθέτουν αναλυτικά στοιχεία από την εκπομπή τους στο RT για τον  Γιώργο Παπανδρέου και στενό οικογενειακό του κύκλο ότι βρίσκονται πίσω από την πώληση ασφάλιστρων κινδύνου με σημερινή αξία 27 δις ευρώ.

Ο Παπανδρέου ,λέει ο Κάιζερ, πούλησε αντί 40 εκατ. ευρώ τα ασφάλιστρα αυτά λίγο μετά την εκλογή του και ενώ ήξερε ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και τώρα μια ομάδα ολιγαρχών μας κάθεται στο σβέρκο περιμένοντας την καταστροφή μας για να εισπράξει.

Ο Καμένος έχει επίσης διατυπώσει και άλλες κατηγορίες εμφανίζοντας τον Αντρίκο Παπανδρέου  ως μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της επενδυτικής εταιρείας UNIGESTION .

Το »fund» αυτό που διαχειρίζεται πάνω από 8 δισ. ευρώ και πελάτες της έχει θεσμικούς αλλά και πλούσιες οικογένειες, τον Μάρτιο του 2009, οργάνωσε μια ημερίδα και υπό τον τίτλο: Περιβαλλοντική βιωσιμότητα (ή αειφορία) «Environmental Sustainability The Private Equity Edge», εμφανίζει τον Bertrand Piccard και τον Αντρέα Α. Παπανδρέου ως μέλη της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της εταιρείας.

Στα υπόψη ότι ο Bertrand Piccard που κατάγεται από μια φημισμένη οικογένεια εφευρετών αερόστατων συχνά πυκνά συμμετέχει σε τέτοια οικολογικά συνέδρια και διάφορες επιτροπές για αειφόρο ανάπτυξη.

Από κάτω μπορείτε να τον θαυμάσετε στο ΤΕD όπου μιλάει για τα ταξίδια του στον κόσμο  ως πιλότος σε οικολογικό αερόστατο.

Αυτοί οι δύο τύποι δηλαδή που ανέλαβαν να παρουσιάσουν ή να συντονίσουν ένα συνέδριο ή να συμμετάσχουν στην οργανωτική επιτροπή σχεδιασμού ενός συνεδρίου, σορτάρουν στην χρεοκοπία της χώρας μας παίζοντας με τα CDS.

Τόσο μα τόσο μαλακισμένη η λογική τους,τόσο μα τόσο έωλη και η επιχειρηματολογία τους.

Vodpod videos no longer available.

Bertrand Piccard’s solar-powered adventure | Vi…, posted with vodpod

Η συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου στην επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού για την ημερίδα, τον ενοχοποίησε αμέσως στα μάτια όλων των Ελληναράδων .

Η συνομωσιολογία πήρε μορφή χιονοστιβάδας ύστερα από το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας (απορώ σε τι στοιχειά στηρίχτηκαν και το βγάλανε) και επεκτάθηκε αμέσως σε χιλιάδες ελληνικά μπλογκς.

ΚΑΙ μόνο οι λέξεις CDOS, χρεοκοπία, funds, συμμετοχή στον στρατηγικό σχεδιασμό ενός συνεδρίου κλπ αρκεί για να βάλει στο στόχαστρο τον αδερφό του πρωθυπουργού μιας χώρας, με το αφελές σκεπτικό ότι σορτάρει κι αυτός απέναντι από την Ελλάδα για να επωφεληθεί.

To κομμάτι αυτό, ήθελα να το γράψω και ήδη το είχα ξεκινήσει στο word, όταν πρωτοείδα το βίντεο του Κάιζερ στο μπλόγκ Οlympίa.gr στο διαδίκτυο, όμως η αναφορά του θέματος από την Ελευθεροτυπία με πρόλαβε.

ΚΑΙ ήθελα να το γράψω γιατί ο Μαξ Κάιζερ κατηγορεί τον Γιώργο Παπανδρέου για προδοσία, επίσης αναφέρει συγκεκριμένα ποσά τα οποία και απαριθμεί με τον ίδιο αυθαίρετο τρόπο και χωρίς αποδείξεις από το βήμα της βουλής ο Πάνος Καμένος.

Αν θα δείτε το βίντεο του αιρετικού Μαξ Κάιζερ στο RT προσεκτικά, ο‘’αγαπημένος’ οικονομικός αναλυτής των Ελλήνων επικαλείται το ιστολόγιο ενός ελληνοαμερικανού από την Νέα Υόρκη http://coveringdelta.wordpress.com/2011/05/29/accusations-of-treason-in-the-greek-parliament/ και τον Καμμένο, ενώ βγαίνει χοντρά και χωρίς στοιχεία και καρφώνει τον πρωθυπουργό για συμμετοχή σε εταιρεία που παίζει με τα CDO’S χρεοκοπίας των κρατών .

ΤΟ σκεπτικό μου και αυτό που ήθελα να πω βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο ήταν ότι από έναν βουλευτή που από το βήμα της βουλής καρφώνει τον πρωθυπουργό για έμμισθο »broker» και από ένα μπλόγκ όταν ακούγονται σημεία και τέρατα που προσβάλουν βάναυσα τον πρωθυπουργό της χώρας και το στενό συγγενικό του περιβάλλον, οι κατηγορίες δεν μπορεί  και δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες.

Πράγματι η μήνυση εναντίον του Πάνου Καμμένου ήρθε σχεδόν αμέσως από τον Αντρίκο Παπανδρέου, και ακολούθησε και αγωγή για χρηματική αποζημίωση ενώ το κόμμα του βουλευτή αρνήθηκε να υιοθετήσει τις απόψεις του βουλευτή και τον άφησε ακάλυπτο.

Στην συνέχεια όμως το πράγμα έγινε χειρότερο και ένας γνωστός οικονομικός σχολιαστής από μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο όπως είναι το RT, συνεπικουρούμενος από μια γυναίκα αναλύτρια συνεχίζει το μπαράζ κατασυκοφάντησης της οικογένειας Παπανδρέου και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Η επόμενη αγωγή που θα έπρεπε να ακολουθήσει θα έπρεπε να ήταν εναντίον του ‘’έγκυρου’’ Μαξ Κάιζερ που υιοθέτησε αβρόχοις ποσίν τα όσα του έστειλε ο Καμένος και ο φίλος του ο Ελληνοαμερικανός μπλόγκερ ενώ την ίδια διαδρομή ακολούθησε και το άρθρο της Αριστέας Μπουγάτσου στην Ελευθεροτυπία.

Η Μπουγάτσου καρφώνει άγρια τον Αντρίκο Παπανδρέου επικαλούμενη και αυτή τα ίδια στοιχεία με αυτά που ο Καμμένος κατηγορεί τον Αντρίκο Παπανδρέου , ενώ τα ίδια περίπου στοιχεία χρησιμοποιεί και ο Μαξ Κάιζερ στην τηλεοπτική του εκπομπή.

Μέχρι τώρα ο Αντρίκος Παπανδρέου και μετρήστε ,θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον Καμμένο, το μπλόγκ Ολυμπία,τον Μάξ Κάιζερ την Στέισυ Χέμπερτ, και εσχάτως το δημοσίευμα της Μπουγάτσου στην Ελευθεροτυπία.

Η εφημερίδα καρφώνει τα άλλα μίντια ότι προσπαθούν να αποκρύψουν την υπόθεση , ότι δεν την αναφέρουν καθόλου, και μόνο ένα δύο μπλόγκς αναδημοσίευσαν την είδηση κλπ.

Το θέμα όμως είναι πόσο σοβαρή μπορεί να είναι μια τέτοια υπόθεση με ανεπιβεβαίωτες φημολογίες και χωρίς στοιχεία για να την δημοσιεύσουν;

Δεν μπορεί, θα΄χουν τον λόγο τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

CDS και Παπανδρέου

«Δεν έχω σχέση με CDS»Δήλωση Ανδρέα Α. Παπανδρέου για δημοσίευμα

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4641627

5 σκέψεις σχετικά με το “H Μπουγάτσου,ο Καμμένος,ο Μάξ Κάιζερ και ο Αντρίκος Παπανδρέου που »σορτάρει’!’

Add yours

  1. ΑΝ ψάξεις τις πολιτκές εφημερίδες θα μάθεις σε ποιούς έκανε μηνύσεις και αγωγή.

  2. Μπορείς να μας ενημερώσεις που ακριβώς διάβασες ότι ο Αντρίκος κατέθεσε ΜΗΝΥΣΗ και μετά αγωγή; Μήπως είσαι λίγο εγκάθετος;

  3. ΕΓΏ θΈΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

  4. Είναι προκλητικό να αποκαλουν αυτούς που τα βγαζουν όλα στην φόρα μαλακισμένους…
    τι κάνει η αλεπου στο παζάρ ( στη εταιρία που κερδοσκόπισε κατά ρτης Ελλάδας με τα ασφαλιστρα κινδύνου)ι ο Αντρικός δεν πειθει απλώς εμπλέκει και τον αδελφό του … και το παιχνίδι χοντραίνει

  5. Πιο εδωσε στη εταιρία την πληροφόρια να αγοράσει τα αασφαλιστρα σε χαμηλή τιμή και να κερδοσκοπίσεθι μετα δθιότι θα επέρχετο πτώχευση , η υπόθεση μυρίζει , το ψάρι βρωμάει ασπό το κεφάλι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: