Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελέημονα ξεσπαθώνουν εναντίον δημοσιογράφων και ΜΜΕ!


Ο πόλεμος στο κέντρο της ΑΘήνας έχει ξεκινήσει για τα καλά- για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί- και οι  κάτοικοι σε περιοχές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας, έχουν πλέον απωλέσει την ψυχραιμία τους.

Τα μαχαιρώματα,οι τσαμπουκάδες και οι άγριες επιθέσεις μεταναστών εναντίον Ελλήνων αλλά και Ελλήνων εναντίον μεταναστών έιναι καθημερινό φαινόμενο.

Οι κάτοικοι πλέον στρέφονται ανοιχτά και εναντίον συγκεκριμένων αρθρογράφων εφημερίδων που μέχρι τώρα επιχέιρησαν μέσα απο τα άρθρα τους μια πιο ψύχραιμη ανάλυση του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης, ζητώντας παράλληλα και την ειρηνική συνύπαρξη των μετανάστών με τους Έλληνες κατοίκους της περιοχής!

Όσοι μένουν μακρυά  απο την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και το κέντρο των Αθηνών, εκτός απο το να δυσφορόυν με αυτά που κάνει ο Σαρκοζύ και ο Μπερλουσκόνι με τους Ρομά και τους μετανάστες, συνηθίζουν να  γράφουν και τα γνωστά ευχολόγια περι ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών.

Μια συνύπαρξη που όμως φαντάζει αδύνατη όσο η ροή της  λαθρομεταναστευσης δεν ελέγχεται και ολόκληρες συνοικίες της πόλης έχουν καταντήσει ένα πραγματικό άντρο παρανομίας,πορνέιας και κέντρα διακίνησης ναρκωτικών!

Όσοι πάλι πιστέυουν ότι η λαθρομετανάστευση θα πρέπει να καταπολεμηθεί με την βία,συσπειρώνονται γύρω απο την Χρυσή Αυγή και τους εκφραστές της, που ζητούν να εξαπολυθεί πογκρόμ εναντίον των Ασιατών και των Αφρικανών που συρρεόυν κάθε μήνα στην χώρα μας κατά εκατοντάδες,βρισκοντας καταφύγιο στο αφιλόξενο πλέον για τουρίστες και Έλληνες, κέντρο των Αθηνών!

Ακτιβιστές , προοδευτικοί και συντηρητικοί δημοσιογράφοι, ομάδες ακροδεξιών,αναρχικών,χουντικών και ένα σωρό άλλοι κόνταροχτυπιούνται απο εφημερίδες διαδύκτιο και μπλόγκς και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες στο κέντρο μετατρέποντας συχνά σε πεδίο μάχης το γκέτο του Αγίου Παντελέημονα.

Η Καθημερινή έγραψε για την Εκρηκτική κατάσταση στον Αγιο Παντελεήμονα και τις Συνεχείς επιθέσεις, καθημερινές εικόνες φόβου και μίσους με την συσπέιρωση Ελλήνων και Αλβανών εναντίον των λαθρομεταναστών της περιοχής.

Στο δημοσίευμα της Καθημερινής ,ήρθε ώς απάντηση το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 17.09.2010 το οποίο και δημοσιεύεται στο μπλόγκ της Χρυσής Αυγής.

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα  αντιδρούν οργισμένα στα δημοσιεύματα της συντάκτριας της Καθημερινής και εναντίον δημοσιογράφων του Τvxs.gr και  της Ελευθεροτυπίας,πιστέυοντας ότι οι δημοσιογράφοι εκτός του ότι δεν περιγράφουν την πραγματική εικόνα στην συνοικία τους,  γράφουν και εχθρικά εναντίον των κατοίκων της περιοχής.

Εκτός απο την Χρυσή Αυγή που επιχειρέι να »υπερασπιστέι» την περιοχή σε διάφορες συγκεντρώσεις στον Άγιο Παντελεήμονα, έχει εμφανιστέι εκεί και ώς ομιλητής, ο δημοσιογράφος, Στέλιος Χατζάρας,γνωστός για τις ακραίες θέσεις του στο ζήτημα των μεταναστών.

Πρώην παρουσιαστής της ΕΡΤ ο ομιλητής στον Αγιο Παντελεήμονα |

Το κοκτάιηλ που έχει δημιουργηθεί γύρω απο περιοχές όπως η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας, μόνο μολότωφ μπορέι να έιναι!

Και όσο το κράτος δεν αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα σε ένα καυτό ζήτημα όπως έιναι το μεταναστευτικό,ζητώντας παράλληλα και την κατάργηση του κανονισμού του Δουβλίνου περι επαναπροώθησης των μεταναστών στις χώρες επανεισδοχής,η Ομόνοια,η Κυψέλη,τα Σεπόλια,ο Κολωνός και ο Άγιος Παντελέημονας σιγά σιγά θα μετατρέπονται και θα γιγαντώνονται σε τενεκεδουπόλεις, όπως το γαλλικό  Καλαί,η Πάτρα και οι φαβέλες του Ρίο.

Διαβάστε την ανακοίνωση των κατοίκων της περιοχής απο κάτω:

Για «συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας» από τα Μέσα Ενημέρωσης και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, προειδοποιώντας, παράλληλα, πως «ο πόλεμος έχει αρχίσει και είμαστε όλοι παρόντες. Ή οι εισβολείς-λαθρομετανάστες ή οι Έλληνες φορολογούμενοι κάτοικοι».

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, όπως υπογράφουν στην ανακοίνωση, αναφέρονται ειδικότερα σε άρθρο της Καθημερινής στις 17/09/2010 με τίτλο «Εκρηκτική κατάσταση στον Άγιο Παντελεήμονα» και στη δημοσιογράφο της εφημερίδας κ. Δεληθανάση.

Όπως σημειώνουν, η κ. Δεληθανάση,»άξια συνεχίστρια του κου Ονισένκο» (επίσης αρθρογράφου της Καθημερινής), συμμετέχει στη συντονισμένη λασπολόγηση και κατασυκοφάντηση του ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ των κατοίκων της περιοχής μας από τις εφημερίδες  Ελευθεροτυπία ,Καθημερινή και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κος Ονισένκο για 2 χρόνια τώρα -αν και κάτοικος της περιοχής όπως δηλώνει- έκανε ρεπορτάζ εναντίον των κατοίκων σε αγαστή συνεργασία, (φωτογραφίες να τρώνε συχνά πυκνά μαζί –ΒΗΧΟΥ, ΟΝΙΣΕΝΚΟ,ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TVXS του Σ.Κούλογλου στην διάθεση σας), με τους περιπλανώμενους, διακτινιζομενους καραγκιόζηδες κατοίκους Μ. Βήχου και Χ. Ρουμπάνη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παρέδωσε στην κα Δεληθανάση την σκυτάλη» υπογραμμίζουν.

Σχολιάζοντας άρθρο του κ. Ρουμπάνη, στο οποίο αναφέρει ότι «ως μοναδική διέξοδο , δυστυχώς, μερικοί αλλοδαποί έχουν αρχίσει να ανταποδίδουν τα χτυπήματα», σημειώνουν πως «δηλαδή κατά την γνώμη του κου Χ.Ρουμπανη το ΕΥΤΥΧΩΣ θα ήταν όλοι οι αλλοδαποί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ να ξεσηκωθούν, να αντιδράσουν και να μας χτυπάνε».

Επίσης, απευθυνόμενοι προς τη δημοσιογράφο, αλλά και  τον διευθυντή της εφημερίδας Αλέξη Παπαχελά και τον αρχισυντάκτη  κ. Ξυδάκη, τονίζουν πως το εν λόγω άρθρο αποτελεί »άμεση και ξεκάθαρη προτροπή σε εγκληματική ενέργεια εναντίον των Ελλήνων και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φροντίσουμε να επιληφθεί εισαγγελέας.»

»Και ΝΑΙ να εγκατασταθεί το Παρατηρητήριο ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ».

Οι κάτοικοι απαιτούν από την κ. Δεληθανάση , τον κ. Παπαχελά και τον κ. Ξυδάκη να πάρουν θέση για την «ξεκάθαρη εγκληματική πρόσκληση του τυχάρπαστου περιφερόμενου κατοίκου, μέλους του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενοι, επίσης, στην «ελεεινή, προδοτική, κατευθυνόμενη ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, MEGA, κ.κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ στην πρωινή τους εκπομπή, τους πληροφορούμε ότι 09/05/2010 στο Εφετείο η κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ναι αυτή με τις γυμνές φωτογραφήσεις, μαζί με τους λαθρομετανάστες πέταγε μπουκάλια, νιπτήρες και ότι άλλο εγκληματικό εναντίον του συγκεντρωμένου κόσμου που απαιτούσε επιτέλους να σταματήσει αυτό το καρκίνωμα, η πληγή στο κέντρο της Αθήνας».

Τέλος, ενημερώνουν όλους τους «διατεταγμένους, πληρωμένα κομματόσκυλα της κυβέρνησης ΑΛΗΤΕΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, θα κάνουμε χρήση παντός νομίμου δικαιώματός μας σε όποιον καταφερθεί ξανά εναντίον των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα. Η καραμέλα του ρατσιστής και του φασίστα τελείωσε.

»Η προπαγάνδα σας δεν αγγίζει κανέναν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε ανεξέλεγκτοι και θα παραμείνετε ατιμώρητοι»,καταλήγουν!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: