Ο Δημήτρης Τάκης πέρασε ωραία με τον Νικήτα Κακλαμάνη για παρέα!


Φίνα πρέπει να την πέρασε ο Δημήτρης Τάκης στο πρωινό του Μega χθές!

Με τον δήμαρχο της πιο βρώμικης πόλης της Ευρώπης, φιλοξενούμενο στο στούντιο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος αντικαταστάτης των Καμπουράκη – Οικονομέα δεν βρήκε δύσκολα να βάλει,καυτές ερωτήσεις του Κακλαμάνη να υποβάλει, δεν βρήκε δύσκολα στον δήμαρχο να πεί που αυτήν την πόλη την κατήντησε κολοχανείο  και γιαπί!

Ο »αστείος»  δήμαρχος Αθηναίων ,γιατί μόνον ώς ανέκδοτο νοήται η δημαρχία του, βγήκε χθές το πρωί στο Mέγκα  για να κάνει χαριτωμενίες με τον Δημήτρη Τ’άκη.

Έβγαλε να δέιξει ένα βιβλίο μπροστά στην κάμερα για τα έργα που έχουν ολοκληρωθέι επι δημαρχίας του,συνέχισε λέγοντας ότι έιναι ο μοναδικός υπουργός που άφησε έργο στα δυό χρόνια που πρόλαβε να  διατελέσει υπουργός υγείας και όλα αυτά τα έλεγε με την γνωστή επικοινωνιακή του δεινότητα μπροστά σε ένα δημοσιογράφο που και δεν έιχε προετοιμαστεί κατάλληλα  αλλά  και δεν ήθελε να του βάλει δύσκολα.

Τους είπε κανέις πως έχουν δικαίωμα να μας κοροιδέυουν μπροστά στα μάτια μας;

Tους έδωσε το δικαίωμα κανείς να βγάινουν και να μιλούν  για δημαρχιακό έργο, χωρίς να μας δέιξουν έστω ένα δείγμα βίντεο απο τα έργα που έγιναν;

Εναι δυνατόν έξι χρόνια δρόμοι άπλυτοι χωρίς να έχει πέσει μια στάλα χλωρίνη πάνω τους,χωρίς να έχει ξετσιχλιαστεί ένα πεζοδρόμιο και να μην υπάρχει ένα ρεπορτάζ  που να αποδώσει σωστά την  τριτοκοσμική Αθήνα για να την καμαρώσει ο δήμαρχος;

Τους είπε κανέις ότι η δημοσιογραφία έιναι ωραία και παίρνοντας συνεντέυξεις απο δημάρχους ,δημιουργείς ατμόσφαιρα κάνοντας καλή παρέα;

Άν ήθελαν να κάνουν παιχνίδι-έστω για τα μάτια του κόσμου-έπρεπε να έιχαν κολλήσει τον Κακλάμάνη στην γωνία του ρίγκ και να τον βαράνε αλύπητα.

Κανένας δεν φρόντισε να του θυμίσει τις δηλώσεις του στις εφημερίδες και τα ΜΜΕ πριν και κατά την διάρκεια της θητείας του,κανείς δεν βγήκε στα παράθυρα να διαξιφιστεί μαζί του,κανείς δεν προσκλήθηκε στην εκπομπή απο τον εμπορικό σύλλογο των Αθηνών να εκθέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και κανένας δημοσιογράφος δεν φρόντισε να τον στείλει στο καναβάτσο αδιάβαστο!

Το μόνο πράγμα που ακούσαμε ύστερα απο μια ώρα συνέντευξη απο τον  κύριο Κακλαμάνη ήταν η αποφασή του σε συνεργασία με το  μη κυβερνητικό δίκτυο «Ο Κόσμος της Αθήνας» να διοργανώσει  διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό  με θέμα τα παγκάκια της Αθήνας.

Φαίνεται ότι  αφού κατσικωθούν οι κώλοι μας στα καλαίσθητα παγκάκια θα βελτιωθέι τόσο πολύ  η  ποιότητα της ζωής μας στην πρωτέυουσα, που θα σπέυσουμε να ψηφίσουμε ξανά για δήμαρχο τον Κακλαμάνη.Ακούσαμε και άλλα πράγματα απο τον Κακλαμάνη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μέγκα,όπως την θέσπιση της χάρτας πρασίνου,το πρώτο πάρκο που θα φτιαχτεί αφου πρώτα γκρεμιστεί ένα οικοδομικό τετράγωνο απέναντι απο το Εθνικό Θέατρο κοντά στην Ομόνοια

Όλα αυτά τα »θα» και το προεκλογικό »ποιήμα», τα έιχε ξαναπεί ο Κακλαμάνης στις  4 του Ιούνη, όπου παρουσίασε τον απολογισμό του έργου του στο Μέγαρο Μουσικής.

http://www.athinawebtv.gr/gr/apologismosdimarxou.html

Αυτά που δεν έιπε ο δήμαρχος πουθενά έιναι ότι δρόμοι,πεζοδρόμια,κεντρικά σημέια,αξιοθέατα,πάρκα,μουσεία έχουν μετατραπεί σε άντρο ναρκωμανών και ένα τεράστιο αφοδευτήριο,ότι παντού βρωμά ούρα και κόπρανα,ότι η γλύτσα απο τα σκουπίδια έχει αλλάξει χρώμα στα διαλυμένα πεζοδρόμια και ότι κάνενα καθαριστικό ακόμη δεν τα έχει πλύνει!


Αν αυτή την συνέντευξη την  έπαιρνε π.χ ένα άλλο μεγάλο ΜΜΕ στο εξωτερικό, εφάμιλλο του Μέγκα, η συνέντευξη αυτή δεν θα ήταν η ίδια.

Ο δήμαρχος που φρόντισε να ανακηρύξει εσπευσμένα την υποψιότητά του για τον δήμο Αθηναίων,φοβούμενος μήπως το κόμμα του δεν τον στηρίξει για δεύτερη φορά, δεν ερωτήθηκε για αυτό.

Δεν ερωτήθηκε για την έλλειψη πρασίνου,για τα δέντρα που έκοψε για την κατασκευή του πάρκινγκ στην γωνία των οδών Πατησίων και Κύπρου,δεν ερωτήθηκε για το αποτεφρωτήριο ,για την καύση νεκρών που εξήγγειλε λίγο πρίν την πρώτη του δημαρχιακή θητεία και που παραμένει ακόμη κενό γράμμα, δεν ερωτήθηκε ούτε για την παδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα που πέρυσι της έιχε βάλει λουκέτο για να μην παίζουν τα παιδιά των μεταναστών!

Ο Κακλαμάνης δεν ερωτήθηκε για πολλά απο όσα θα όφειλε να ρωτήσει ένας δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του και το κοινό του  αλλά αντί να παίρνει ζόρικες συνεντεύξεις,φάνηκε ότι αβαντάρει τους  πολιτικούς.

ΑΝ ήθελε ο Δημήτρης Τάκης να πάρει μια καλή συνέντευξη θα μπορούσε να ρωτήσει τον Κακλαμάνη για τα χρέη του Δήμου,για τα έξοδα του 9,84,που δεν μετριέται στις ακροαματικότητες γιατί έιναι βυσματοραδιόφωνο.

Για την web TV και τα εκατομμύρια που πληρώνουμε για να εξυπηρετούμε τα δημοσιογραφικά ρουσφέτια τους!

Για τα πλυστικά που έχει να βγάλει η καθαριότητα στους δρόμους απο το 2007!

Για τα ανύπαρκτα πληροφοριακά γραφεία που θα μπορούσαν να εξυπηρετούν του τουρίστες σε κεντρικά σημέια της πόλης αλλά κανέις δεν ασχολήται!

Για το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αστυνομίας που δεν έχουν φροντίσει να της βρούν ακόμη δουλειά! Για τις υποδομές της πόλης,τους μετανάστες,τους ΟΚΑΝΑ που δεν πίεσε να φύγουν απο το κέντρο και τους θυμάται πάντα προεκλογικά.

Και τέλος για  τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο δήμαρχος για την διαφημιστική καμπάνια της Αθήνας,την  ανάπτυξή της ,τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της και τον συνεδριακό τουρισμό της στο εξωτερικό.

ΌΤΑΝ παίρνει συνέντευξη ο δημοσιογράφος, θα πρέπει να έχει τσαμπουκά και να τσακίζει κόκκαλα, δουλειά του έιναι να στριμώχνει τον συνεντευξιαζόμενο,να του υπενθυμίζει τι δεν έπραξε,τι εξήγγειλε,τι υποσχέθηκε και τι προσδοκίες διέψευσε.

Το καλό ποκάμισο,η γραβάτα,το σακάκι και το πόλο με το σηκωμένο γιακαδάκι δεν σε κάνουν δημοσιογράφο.. αν δεν βγάλεις γλώσσα, μόνο γραφέιο τύπου  μπορεί να σε κάνουν!

Δείτε τις δράσεις του Δημoυ Αθηναίων στο:

http://www.cityofathens.gr/el/node/11935

Διαβάστε και θυμηθείτε:

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=28/03/2010&s=ios-kyriakhs

http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=39580

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B1

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=1400197

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=327550&dt=23/04/2010

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: