H κακιά Mάγισσα Κίρκη που έσταζε ειρωνεία για το troktiko αλλά ποτέ δεν μας εξήγησε το γιατί!


Ξεκινώντας να διαβάζω δημοσιεύματα απο τις εφημερίδες σχετικά με την δράση της Σέχτας των Επαναστατών και μερικά άρθρα και σχόλια απο ιστολόγια σχετικά με την δολοφονία  του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, στάθηκα με ενδιαφέρον σε δύο top posts απο την ελληνική μπλογκόσφαιρα .

Το ένα ήταν το κομμάτι της Ρίκας Βαγιάνη για το οποίο ήδη σχολίασα γράφοντας το πόστ Οι δημοσιογράφοι που αντιμετώπισαν τον δολοφονημένο Γκιόλια σαν ανώνυμο υβριστή και μπλόγκερ, αντί να πλημμυρίσουν την εκκλησία που γινόταν η κηδέια του! και το άλλο Σωκράτη εσύ superstar απο το μπλόγκ http://magissa-kirki.blogspot.com/

Η Κίρκη λοιπόν που έγραψε πριν τρείς ημέρες ένα γεμάτο ειρωνεία κέιμενο τό οποίο έφτασε να προτέινει για ανάγνωση μέχρι και η εφημερίδα LIFO, σχολιάζει επιτιμητικά τα υπόλοιπα ιστολόγια,τα αφιερώματα στο Facebook και τους δημοσιογράφους που ηρωποιούν (λόγω τρομοκρατίας αλλα΄αυτό δεν το πολυκαταλαβάινει) τον αδικοχαμένο Σωκράτη Γκιόλια, ένω στην πραγματικότητα θα ήθελαν πολύ όπως λέει να του βγάλουν τα μάτια!

Το ευανάγνωστο κείμενό της ΚΙΡΚΗΣ στάζει ειρωνεία , κακίες και δυσφήμηση για τον »Τσέ της δημοσιογραφίας» (έτσι τον χαρακτηρίζει), χωρίς βεβαίως να του αναγνωρίζει τις σχεδόν δυο δεκαετίες που δούλεψε ο αδικοχαμένος στο μάχιμο ρεπορτάζ .

(Σιγά να μην έβλεπε η Κίρκη εκπομπές για το παραδικαστικό, αποκαλύψεις για το παπαδαριό,πολιτικά σκάνδαλα και άλλα ζουμερά που έπαιζε κάποτε η παλιά καλή Ζούγκλα και ο Κίτρινος Τύπος)

Η Κίρκη με ίδιο παραληρηματικό λόγο σαν κι αυτόν που χρησιμοποιούσε η κακιά μάγισσα για να παρασύρει τον Οδυσσέα, λέει κι άλλα απίστευτα για τον δημοσιογράφο και διαχειριστή του τροκτικού, όπως ας πούμε:

Σε κανέναν δεν αξίζει να πεθάνει ότι κι αν είναι ή δεν είναι και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να τον παρουσιάζουν σαν Εθνικό ήρωα επειδή σ’ αυτή τη χώρα όποιος πεθαίνει, αγιάζει! Δεν ήταν ο μάχιμος ρεπόρτερ των 800 ευρώ που έβγαινε στις λαικές να ρωτήσει πόσο πάει το αγγούρι. Ήταν κι εκείνος μέρος του συστήματος που καταδίκαζε άρα οι όποιες συνέπειες (από το να γίνει μεγαλοεκδότης-μεγιστάνας μέχρι να δολοφονηθεί) ήταν εν γνώσει του.

Kατά την »πολύφάρμακο» Κίρκη λοιπόν, οι κίνδυνοι του επαγγέλματος της δημοσιογραφίας θα πρέπει να έιναι γνωστοί σε όλους όσους ακολουθούν τον κλάδο, διότι οι δημοσιογράφοι που πάνε για καριέρα στην Ελλάδα -προσέξτε όχι να καλύψουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν-αναμένεται  κάποια στιγμή να δολοφονηθούν!

To κομμάτι της  για τον θάνατο του Γκιόλια τελειώνει με την φράση πως: »κάποια πράγματα ή/και πρόσωπα δεν είναι όπως φαίνονται και πως το Blogging έιναι ο κράχτης και όχι η αιτία!»

Αυτό της λέω και εγώ!

Το μπλόγκινγκ για το πικάντικο κομματάκι που ‘έγραψε, έιναι βεβαίως ο κράχτης και όχι η αιτία!

Αν ήθελε να ήταν έντιμη με το αναγνωστικό της κοινό, θα έπρεπε να σημειώσει τα πραγματικά αίτια και τους λόγους που βγαζει τόση απαξία για έναν νεκρό σε αυτό το πόστ!

Θα ήταν πιο έντιμο π.χ να ξεκινούσε λέγοντας ότι έιχε πικρή προσωπική εμπειρία απο τον δημοσιογράφο, ότι μαχαίρωσαν συγγενή της εν ώρα υπηρεσίας, ότι τον συκοφάντησαν απο  το troktiko, ότι το δημοφιλές ιστολόγιο διαστρέβλωσε με τα δημοσιέυματά του την ιστορία και όλα αυτά που δεν διάλεξε να γράψει στο μπλόγκ της, αλλά τα έγραψε αλλού ,όμως είναι βασικά και έχουν ιδιαίτερη σημασία για να καταλάβουν και να αξιολογήσουν οι αναγνώστες πόθεν απορρέει τόση απαξία και το γιατί δέιχνει τόσο μεγάλη αντιπαθειά  πρός το πρόσωπο του δολοφονημένου η κυρία!

Ένας έντιμος και ειλικρινής ιστολόγος που σέβεται το αναγνωστικό του κοινό και δεν θέλει να γράφει κιτρινίλες και μαλακίες σαν αυτούς που κατηγορεί στο διαδύκτιο, θα πρέπει να ξεκινά τα post του λέγοντας την αλήθεια!

Οταν άλλα λεει στο μπλόγκ του και άλλα γράφει σε άλλα, χάνει και την αξιοπιστία του!

( ΤΗΝ όποια αξιοπιστία κι ας μην γράφει επώνυμα, η συνέπεια και η εντιμότητα είναι ευδιάκριτη στα κέιμενα)

Ισως αυτό και να εξηγεί γιατί την πέταξαν έξω απο τα προτεινόμενα για ανάγνωση μπλόγκς της  lifo!

Η ίδια λέει πώς έφυγε απο μόνη της,όμως εμένα μου φάινεται ότι απλώς διάβασαν ότι διάβασα και εγώ και την »έτζασαν»!

Μπορεί το troktiko να μην αντιπροσωπέυει αυτό που λέμε μπλόγκ της δημοσιογραφίας των πολιτών,μπορεί να υπάρχουν διάφορα απο πίσω που να έχουμε ακούσει όλοι μας και δεν έιναι της παρούσης για να τα αναλύσω,όμως αυτός που γράφει θα πρέπει να μάθει να γράφει καθαρά και να τεκμηριώνει το γιατί.

Όταν υπάρχουν προφανείς σκοπιμότητες πίσω απο τα γραφόμενα του καθενός,όταν αρθρογραφεί χτυπώντας ανελέητα και κακόβουλα ανθρώπους με τους οποίους στο παρελθόν είχε διένεξη προσωπική και βεβηλώνει την μνήμη τους, τότε τό κέιμενο του καταντά ένα απλό λίβελογράφημα χωρίς καμιά ιδιαίτερη αξία.

Διαβάστε τους αληθινούς λόγους που  ανάγκασαν την μπλόγκερ να γράψει τόσο πικρόχολα σχόλια για τον εκλιπόντα Σωκράτη Γκιόλια απο κάτω, κάτι που βεβαίως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπεριλάβει στο δικό της ιστολόγιο, αλλά αλλού με ψιλά γράμματα.

Κατόπιν όλων αυτών που θα διαβάσετε, η στάση της φαντάζει απολύτως δικαιολογημένη!

Επίσης διαβάζοντας τα σχόλια έχω να προσθέσω και τη δική μου εμπειρία συκοφαντίας απ’ το συγκεκριμένο μπλογκ όταν συγγενής μου, μαχαιρώθηκε εν ώρα υπηρεσίας.
Ακριβώς εξαιτίας αυτής της συγγένειας γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος, τις οποίες όμως το Πρωκτικό όχι μόνο φρόντισε να αποκρύψει αλλά και να διαστρεβλώσει, αναρτώντας αλλά ντί άλλων και παρουσιάζοντας τον συγγενή μου ως τον θύτη-κακό και ανίκανο μπάτσο τη στιγμή που εκείνος δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα που μάλιστα χαροπάλευε στην εντατική.
Όταν βγήκε επίσημα η είδηση και η αναφορά της αστυνομίας, το Πρωκτικό έκανε το κορόιδο και συνέχιζε να δημοσιεύει άλλα ντί άλλων αναιρώντας φυσικά τις ίδιες του τις προηγούμενες αναρτήσεις αλλάζοντας απλώς χρώμα μαλλιών και μπλούζας στους πρωταγωνιστές της ιστορίας.Εννοείται πως τους έστειλα ένα χεστήριο email το οποίο δεν αναρτήθηκε ΠΟΤΕ αντιθέτως συνέχισαν να κάνουν το κορόιδο!
Το αποτέλεσμα;
Το παιδί χειρουργημένο, ντροπιασμένο και κυρίως εκτεθειμένο αφού από τη συγκεκριμένη σελίδα παρουσιάστηκε ως κάτι άλλο από αυτό που ήταν. Δεν μας έφταναν δηλαδή τα νοσοκομεία είχαμε και τις παπαριές του κάθε κατευθυνόμενου μαλάκα….κι ας μου απαντήσουν τώρα όλοι όσοι θίχτηκαν και μιλάνε για βεβήλωση νεκρού:

Αυτό το παιδί που α) κόντεψε να πεθάνει β) κόντεψε να χάσει τη δουλειά του επειδή οι συνάδελφοί του είχαν διαβάσει τις έγκριτες πίπες του Τσε της δημοσιογραφίας γ) οι οποίες τον επιβάρυναν ψυχολογικά τόσο πολύ που κλείστηκε για πολύ καιρό στον εαυτό του πρέπει να λυπηθεί για τον θάνατο του Γκιόλια;

http://les-malakies.blogspot.com/2010/07/bloopers_19.html


8 σκέψεις σχετικά με το “H κακιά Mάγισσα Κίρκη που έσταζε ειρωνεία για το troktiko αλλά ποτέ δεν μας εξήγησε το γιατί!

Add yours

 1. To θέμα έκλεισε τις ημέρες που έγραφες εσύ στο μπλόγκ σου και κάποιες άλλες επώνυμες σε δημοφιλή ιστολόγια, αυτά τα ξερνατά που γράφατε, προσβάλλοντας την μνήμη ενός δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε.
  Γράψατε εμετικά,περάσανε,τα έιδαμε ,τελειώσαμε!
  Αυτή την παράτα που θέλεις ,δεν μπορώ να σου την δώσω.

 2. Υ.Γ. Γιατί δεν παραθέτεις λίνκ από το μπλόγκ που δημοσίευσα την-κατά τη γνώμη σου-«αληθινή» αιτία της ανάρτησής μου παρά παραθέτεις μόνο το λινκ του δικού μου μπλόγκ και μάλιστα με τα λεγόμενα «ψιλά γράμματα» που εσύ κατηγορείς; Μήπως γιατί δεν σε συμφέρει να δει ο κόσμος την πραγματική σου ταυτότητα καθώς εντελώς «συμπτωματικά» έρχεσαι μόλις 6 ώρες μετά το σχόλιό μου σε εκείνη την ανάρτηση για να με βρίσεις εμμέσως πλην σαφώς και καλά-είδα-φως-και-μπήκα; Ε; Παραθέτω λοιπόν εγώ το λινκ για σένα δεν έχω τέτοια κολλήματα http://les-malakies.blogspot.com/2010/07/bloopers_19.html Έχεις μήπως εσύ;!
  Να’σαι καλά που οσμίζεσαι τα λαμόγια των ΜΜΕ βρε κοπελιά.Έχω έναν καλό Ωρυλά να σου συστήσω, βόρεια δεν μένεις;

 3. Αγαπητή danny bleed.

  Καταρχήν αυτή την εγγραφή την είδα τώρα, ειδάλλως θα σου είχα απαντήσει νωρίτερα. Επειδή μιλάς για εντιμότητα το επίσης έντιμο θα ήταν όλο αυτό το παραλήρημα να το παρέθετες στο μπλόγκ μου -του οποίου φαίνεται πως είσαι και φανατική θαυμάστρια αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τον λόγο που με ακολουθείς σε όσα μπλόγκ σχολιάζω-που όπως θα έχεις διαπιστώσει δημοσιεύονται όλα όσα εκφράζονται κόσμια.Ίσως δεν το έκανες, ακριβώς επειδή σκάλωσες σε αυτό το «κόσμια»..δεκτό!

  Κατά δεύτερον 100+ άτομα αντιλήφθηκαν την ουσία του κειμένου μου -δηλαδή την διαφωνία μου με την ηρωοποίηση του θανόντα και όχι με τον ίδιο- που σημαίνει ότι κάπου ,εσκεμμένα ή μη, έχασες την ουσία. Πράγμα που συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει καμία δηλητηριώδης έκφραση ή ειρωνία για τον νεκρό αλλά για τους ανθρώπους που τον θεοποίησαν ιδιαίτερα για εκείνους που μέχρι την προηγούμενη ημέρα του θανάτου του τον έβριζαν. Διαφωνείς με την υποκρισία; Γιατί ολόκληρη η ανάρτησή σου υποτίθεται ότι σε αυτό αντιτάσσεται!

  Τρίτον δεν έκρυψα απολύτως καμία αλήθεια από τους φίλους (στη δική μου γλώσσα όσοι με διαβάζουν και ειδικά όσοι σχολιάζουν είναι φίλοι όχι «αναγνωστικό κοινό» δηλαδή “πελάτες” όπως τους αποκαλείς !) όσον αφορά την περιπέτεια του συγγενή μου διότι ο λόγος που αντιτάχθηκα στη θεοποίηση του θανόντα (και τονίζω ξανά, όχι στον ίδιο τον θανόντα), δεν ήταν ΚΑΝ αυτός. Να αναφέρω κάτι που δεν είχε καμία σχέση με τον λόγο που έγραψα τη συγκεκριμένη ανάρτηση σώνει και ντε επειδή το θες εσύ; Σόρρυ!

  Στα συμπεράσματά σου τώρα:

  (Σιγά να μην έβλεπε η Κίρκη εκπομπές για το παραδικαστικό, αποκαλύψεις για το παπαδαριό,πολιτικά σκάνδαλα και άλλα ζουμερά που έπαιζε κάποτε η παλιά καλή Ζούγκλα και ο Κίτρινος Τύπος)

  Φυσικά και έβλεπα εκπομπές για το παραδικαστικό, τα πολιτικά σκάνδαλα.κλπ. αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ίδιοι που τα βγάζουν στη φόρα δεν είναι μπλεγμένοι. Όλοι ξέρουμε τι εστί Τριανταφυλλόπουλος για παράδειγμα, μην τρελλαθούμε!

  Kατά την ”πολύφάρμακο” Κίρκη λοιπόν, οι κίνδυνοι του επαγγέλματος της δημοσιογραφίας θα πρέπει να έιναι γνωστοί σε όλους όσους ακολουθούν τον κλάδο, διότι οι δημοσιογράφοι που πάνε για καριέρα στην Ελλάδα -προσέξτε όχι να καλύψουν τον πόλεμο στο Αφγανιστάν-αναμένεται κάποια στιγμή να δολοφονηθούν!
  Καμία σχέση. Επαναλαμβάνω: «Δεν ήταν ο μάχιμος ρεπόρτερ των 800 ευρώ που έβγαινε στις λαικές να ρωτήσει πόσο πάει το αγγούρι» δηλαδή δεν ήταν ο μεροκαματιάρης ρεπόρτερ του πεζοδρομίου όπως τον παρουσίασαν ορισμένοι μετά θάνατον για να συγκινήσουν το λαικό αίσθημα. Αυτό εννοούσα και τίποτα πέρα από την διαστρέβλωση που παραθέτεις.

  Αν ήθελε να ήταν έντιμη με το αναγνωστικό της κοινό, θα έπρεπε να σημειώσει τα πραγματικά αίτια και τους λόγους που βγαζει τόση απαξία για έναν νεκρό σε αυτό το πόστ!

  Ξέρεις εσύ τα πραγματικά αίτια καλύτερα από μένα; Τα πραγματικά αίτια –ξαναλέω- ήταν και θα είναι πάντα (όπως σε κάθε ανάρτηση) η έκφραση της άποψής μου και όχι κάποια προσωπική εμπάθεια (καλή ώρα σαν αυτή που έχεις εσύ προς το πρόσωπό μου με αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία έβγαλες χωρίς καν να μπεις στον κόπο να ζητήσεις διευκρινίσεις. Μίλησες για εντιμότητα;). Και να μην συνέβαινε το συγκεκριμένο περιστατικό στον συγγενή μου, πάλι την ίδια άποψη θα είχα για τη θεοποίηση του νεκρού (επαναλαμβάνω όχι για τον ίδιο τον νεκρό). Δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύεις αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις αλλού για πληρωμένους δημοσιογράφους-bloggers.Με εμένα έχεις πέσει έξω και μπορούν να στο επιβεβαιώσουν άνθρωποι που στην αρχή γνώρισα μέσω του μπλογκ και στην πορεία γνωριστήκαμε και προσωπικά και γίναμε φίλοι.

  Ισως αυτό και να εξηγεί γιατί την πέταξαν έξω απο τα προτεινόμενα για ανάγνωση μπλόγκς της lifo!

  Δίνεις μαθήματα εντιμότητας απέναντι στο αναγνωστικό κοινό λέγοντας κατά συρροή ψέμματα. Εγώ η ίδια διέγραψα το μπλογκ μου από τη Lifo επειδή κατέβασαν το συγκεκριμένο κείμενο για αυτό και δεν συμπεριλαμβανόταν στα προτεινόμενα. αφού το ιστολόγιό μου δεν υφίσταντο πια στο site τους. Αν όπως λες με είχαν «πετάξει» από τα προτεινόμενα, θα πρότεινε συντάκτης της ίδιας της Lifo τη συγκεκριμένη ανάρτησή μου όπως και η ίδια παραδέχεσαι; Μήπως τελικά αυτός είναι και ο νταλκάς σου, εξου και η συγκεκριμένη ανάρτηση τίγκα στη διαστρέβλωση όσων έγραψα; Στη διάθεσή σου το email του administrator της Lifo με τον οποίο συζητήσαμε για τη διαγραφή της ανάρτησης και όχι του μπλόγκ όπως ισχυρίζεσαι. Μετά όμως θα βγεις δημόσια να ζητήσεις συγγνώμη. Το αντέχεις;

  Διαβάστε τους αληθινούς λόγους που ανάγκασαν την μπλόγκερ να γράψει τόσο πικρόχολα σχόλια για τον εκλιπόντα Σωκράτη Γκιόλια απο κάτω, κάτι που βεβαίως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπεριλάβει στο δικό της ιστολόγιο, αλλά αλλού με ψιλά γράμματα.

  Δεν υπάρχει σχόλιο με ψιλά γράμματα γενικώς, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον οι αναγνώστες του συγκεκριμένου μπλόγκ που έγραψα το εν λόγω σχόλιο είναι και φίλοι στο δικό μου άρα το είδαν έτσι κι αλλιώς. Τρίτον και βασικό, αν αυτή ήταν η αληθινή αιτία της ανάρτησής μου, θα το είχα σβήσει το συγκεκριμένο σχόλιο για να μην «καρφωθώ», αντιθέτως υπάρχει και θα υπάρχει ακόμη on line.Τόσο χαζή είμαι να αφήσω δημοσιευμένο κάτι που όπως μόνο εσύ ισχυρίζεσαι «με προδίδει»;

  Και τώρα ας περάσουμε στα δικά σου κίνητρα για αυτήν εδώ την ανάρτηση.

  Υπάρχουν άτομα σαν εσένα, τα οποία έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να γίνουν δημοσιογράφοι μέσω ίντερνετ και γενικώς να καταξιωθούν στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να βλέπουν ανταγωνιστικά και να ρίχνουν λάσπη σε οποιονδήποτε κατά τη γνώμη τους «προκόβει» και τους «κλέβει» τη δουλειά. Πλέον δεν συγκινούμαι γιατί ξέρω τα κίνητρα του καθενός μαζί με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις σε μια φάση που αναγκάστηκα να προσφύγω στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να προστατέψω την οικογένειά μου όταν αυτή μαζί με εμένα, απειληθήκαμε από τη μοναδική σχολιάστριά σου.
  Επίσης ύποπτο μου φαίνεται που η μοναδική που -εδώ και ένα μήνα- έχει σχολιάσει σε αυτή την ανάρτηση είναι η συγκεκριμένη που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να της απονείμει ο Bill Gates το Πούλιτζερ ή να καταδεχτεί το Cosmopolitan να της δημοσιεύσει κανα κείμενο, οπότε και περιφέρεται εδώ και δύο χρόνια σε όλα τα μπλόγκς και τα φόρουμς και λέει τα ίδια ψέμματα. Μήπως Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει;
  Υπάρχουν και άλλα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με εσένα ή τη φιλενάδα σου την Ελένη-Ευαγγελία-Ελίνα-Κώστας-Μαρίτα-Τσαούσα (τώρα πλέον και Μαρία) που μπήκαν στον κόπο να με γνωρίσουν οπότε ξέρουν πολύ καλά και πόσο χρονών είμαι και τι κάνω στη ζωή μου και τι έχει συμβεί με το μπλόγκ μου και γενικώς ποια είμαι και που σίγουρα έχουν περισσότερη ζωή από το να κάθονται σαν τις κυρα κατίνες της γειτονιάς να ασχολούνται με το τι κάνει και τι δεν κάνει ο καθένας στη ζωή του. Αν θες να κάνεις καριέρα στο μπλόγκινγκ και θεωρείς ότι εγώ σου τρώω τη δουλειά, δημόσια σου δηλώνω πως σου την χαρίζω δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες. Αλλά σιχάθηκα το «όσα δεν φτάνει η αλεπού» σας!

 4. Για να σεβαστείς τον νεκρό πρωτίστως πρέπει να σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό, κάτι που είναι παντελώς άγνωστο σε μια γυναικούλα που βλέπει όλη μέρα Λαμπίρη και σαπουνόπερες (Μέσα έπεσες! Σιγά μην έβλεπε αξιόλογες εκπομπές!) και δολοπλοκεί εναντίον όποιου τολμήσει να διαφωνήσει μαζί της.
  Ξεχνάει βλέπεις, κατά πως τη συμφέρει πως όταν πρωτοξεκίνησε το blogging, έστελνε απανωτά e-mails στον Πιτσιρίκο, ο οποίος κατά πως φαίνεται δεν της απάντησε ποτέ και τον κατηγορούσε αδιάκοπα σ’ένα άλλο φόρουμ, πως «αν θέλει να’χει αναγνώστες, ν’απαντά στα e-mails, όχι ν’ανεβάζει κολακευτικές αναρτήσεις για τον εαυτό του για να δείχνει τι ουάου blogger που είναι» Δικά της λόγια και αυτά..!! Τώρα βέβαια, αν δείς το update της στην εμετο-ανάρτησή της, τον κατηγορεί αδιαλείπτως!!! Παλιά της τέχνη κόσκκινο!!!
  ‘Εφαγε πόδι απ’τη Lifo όπως κι απ’το parents.gr (εκεί βέβαια μπήκε για να πεί ότι θα κάνει έκτρωση και κατάφερε να τους συγχίσει τόσο πολύ με τις αερολογίες της, που την πέταξαν κλωτσηδόν)
  Πολύ θα΄θελε να ‘χε μια καριέρα αντάξια του τεθνεώντος, όσο κι αν διαρρυγνύει τα ιμάτιά της για το αντίθετο. ‘Ελεγε πως δεν έδωσε Πανελλήνιες γιατί ήθελε παραγωγή τηλεόρασης, τέλειωσε ένα ΙΕΚ κουτσά στραβά, κι όταν είδε κι απόειδε πως δεν θα γινόταν ποτέ η μεγάλη δημοσιογράφος που φανταζόταν, παρά μια χαμηλόμισθη γραμματέας, μας έλεγε πως μετάνιωσε που δεν έδωσε!!
  Ευελπιστεί φυσικά να την αναδείξει κάποιος μέσα απ’το blog της ως μιά πολυτάλαντη συγγραφέα/δημοσιογράφο (Εχει φάει τα λυσσιακά της!) Ξεχνάει όμως πως οι εμετικές περιγραφές και ο χαλές που έχει για στόμα, δεν πρόκειται να συγκινήσουν κανέναν αξιόλογο και προπαντώς νοήμων άνθρωπο!
  Τέλος πάντων, δεν θέλω να σε κουράζω με παλιές ιστορίες, απλά ήθελα να σου πω πως συμφωνώ με την ανάρτησή σου απόλυτα!
  Κάτι τελευταίο, επειδή η Κική έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως λέει ψέμματα, μην δένεις σχοινί κορδόνι την ιστορία για τον συγγενή της που τον διαστρέβλωσε το Τρωκτικό. Εχει πεί κι άλλες τέτοιες δακρύβρεχτες ιστορίες που εκ των υστέρων αποδείχτηκαν παραμύθια της Χαλιμάς και συνεχίζει να ψεύδεται και στους αναγνώστες της που απ’αυτούς κάποιοι είναι φίλοι της!!!

 5. Mαράκι τα διάφορα λαμόγια απο τον χώρο των ΜΜΕ,τα οσμίζομαι,τα γνωρίζω και συνυπάρχω μαζί τους απο τις αρχές της δεακετίας του ’90!
  Η προσβολή της μνήμης του νεκρού δια μέσω ολων αυτών που ήταν συνάδελφοι του δολοφονημένου είχε προφανείς σκοπιμότητες και όλοι ανεξαιρέτως έγραψαν έιτε για να κάνουν εντύπωση στα προσωπικά τους ιστολόγια, είτε για να τσιμπήσουν πελατάκια (agb του διαδυκτίου) είτε για να βγάλουν το μεροκαματάκι στο tvxs και στο protagon !
  Σε ένα θύμα τρομοκρατίας δεν πάιζεις τέτοια παιχνίδια και ακόμη κι αν δεν σου αρέσει το πρόσωπο ή η δουλειά του, οφέιλεις να σεβαστείς την στιγμή και να μην ασελγήσεις πάνω απο το πτώμα του!
  Το έκαναν γιατί είναι αλητήριοι,τό επραξαν γιατί είναι κωλόφαρα και τους αρέσει να σέρνονται στους υπονόμους και τα υπόγεια σαν τα τρωκτικά!

 6. Μην σου κάνει εντύπωση που κατηγορεί τους πάντες τόσο χυδαία, δεν έχει ιδέα τι σημαίνει σεβασμός και αξιοπρέπεια!!! Κι όπως είδες, το αποδεικνύει περίτρανα!

 7. Α! Δεν έχεις ιδέα με τι έμπλεξες.
  Η Κίρκη (κατά κόσμον Κική ή Κυριακή2 στην Athens Voice) είναι το πιο ανισόρροπο άτομο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!!! Πρόκειται για μια γυναίκα που δεν είναι στα καλά της διαπιστωμένο τόσα χρόνια τώρα!
  Την ξέρω απ’ το 03 τότε που έγραφε στο φόρουμ του Cosmopolitan για τον γκόμενο που χώριζαν και τα ξανάφτιαχναν, κατηγορούσε τους πάντες με το ίδιο εμετικό ύφος κι αυτό συνεχίστηκε όταν πήγε στην Athens Voice το 08 και πρώτον κατηγόρησε τον πατέρα της Λυδίας (Ναυτίλος) γιατί ανέβαζε φωτογραφίες του άρρωστου παιδιού του στο μπλογκ του (Δεν του’φτανε ο πόνος του, είχε και την ανισόρροπη απο πάνω να τον κατηγορεί άνευ λόγου κι αιτίας!) δεύτερον είπε πως έμεινε έγκυος απ’τον πρώην γκόμενο και θα κράταγε το παιδί αλλά δεν ήθελε τον γκόμενο και στο καπάκι τα γύριζε κι έλεγε πως θα ρίξει το παιδί αλλά θέλει τον γκόμενο!
  Φυσικά έφαγε τέτοιο βρίσιμο και χλευασμό άνευ προηγουμένου για τις μη συγκροτημένες απόψεις της και τα παραληρήματά της, που αναγκάστηκε να κλείσει το μπλογκ της εκεί κακήν κακώς σαν την βρεγμένη γάτα! Τι αγγελοκρουσμένη την είπαν, τι να φύγει γιατί έχουμε πάθει δηλητηρίαση (αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια τους), έγινε χαμός!
  Τώρα προσπαθεί απελπισμένα να το παίξει ισορροπημένη και χωρίς κόμπλεξ για να μην ξαναφάει κράξιμο (φοβάται πολύύύύ σου λέω!) αλλά όπως διαπίστωσες κι εσύ η γυναίκα είναι εντελώς ανώριμη και κομπλεξική μέχρι αηδίας! Αν μπείς στο μπλογκ kingkonga.blogspot.com θα καταλάβεις πολύ καλά γιατί έφαγε τόσο κράξιμο απο τόσα άτομα απ’όπου κι αν πέρασε! Ξέρεις πόσο κόσμο έχει φέρει εκτός εαυτού στο διαδίκτυο με την γραφή της που όπως είπε και μια άλλη μπλογγερ η τσαούσα, είναι σαν Νταού Πεντέλης κι έτσι όπως γράφει θα ζαλιστεί και θα πέσει μέσα της??
  Φυσικά θα βγεί και θα τα διαψεύσει όλα και θα στο παίξει ακομπλεξάριστη κι ισορροπημένη, αλλά μην μασάς, η γυναίκα τα γυρνάει όλα όπως τα θέλει κι όπως τη συμφέρει! Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια 31χρονη (μέχρι και την ηλικία της έχει αλλάξει δυο-τρείς φορές!) 1.57 και 80 κιλά που νομίζει ότι όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα εκτός απ’αυτήν!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: