Λογόκριναν την έιδηση για τις διαμαρτυρίες κατα του Πρωθυπουργού στο Ηρώδειο,αλλά συνεχίζουν να διαρρεόυν τα καταστρεπτικά σενάρια περι χρεοκοπίας και επιστροφής στην δραχμή!


Την Παρασκέυη γιουχαίσαν τον Πρωθυπουργό στο Ηρώδειο!

Είναι η πρώτη φορά που αποδοκιμάζεται ο κ. Παπανδρέου από τότε που έγινε πρωθυπουργός.Τα περισσότερα κανάλια και εφημερίδες έθαψαν την έιδηση και δεν βγήκε ούτε ένα βίντεο για το συμβάν στο διαδύκτιο.

Στην αρχαιότητα η διαμαρτυρία και το ξεφώνισμα πολιτικών και δημοσίων αρχόντων στα θέατρα απο το κοινό ήταν κάτι συνηθισμένο. Οι πολιτικοί εύκολα μπαίνουν στο στόχαστρο του όχλου σε περιόδους κρίσης και όπως έχουν μάθει στις ζητωκραυγές και τις επευφημίες έτσι έυκολα θα μπορούσαν να και στις αποδοκιμασίες  αφού έιναι ένα μια αντίδραση  φυσιολογική.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έιναι ο μοναδικός πολιτικός που μπάινει σε αρχαίο θέατρο και τον υποδέχονται με την γιούχα!  Τον θεωρώ σκληραγωγημένο και έμπειρο πολιτικό,γνωρίζει ότι πήρε δυσάρεστα μέτρα για τον ελληνικό λαό,γνωρίζει ότι όλα αυτά προξενούν την μήνιν και την οργή του κοινού και πως σε βάθος χρόνου και αναλόγως των επιδόσεών μας στην οικονομία, έιτε το κλίμα θα αντιστραφεί, έιτε θα γίνει χέιρότερο για την κυβερνησή του και θα παραιτήθεί!

Το θέμα εδώ όμως δεν έιναι ο πρωθυπουργός και οι  διαμαρτυρίες που δέχτηκε αλλά η φίμωση της είδησης απο τα ΜΜΕ! Τα έγκυρα μήντια δεν βρήκαν λόγο σημαντικό να παίξουν την έιδηση.

Η κεντρική κατευθυντήρια γραμμή των ΜΜΕ και η αυτολογοκρισία των δημοσιογράφων λειτουργεί θαυμάσια στην περίπτωση μιας δημόσιας διαμαρτυρίας απέναντι στον Πρωθυπουργό της χώρας! Δεν λειτουργεί όμως στην περίπτωση της κινδυνολογίας και της υπονόμευσης της Ελλάδος με τα διάφορα σενάρια που βλέπουμε συνεχώς στα κεντρικά δελτία ειδήσεων και στους τίτλους των εφημερίδων!

Έκεί τα σενάρια περι χρεοκοπίας της πατρίδας και επιστροφής στην δραχμή  επιλέγονται  να παίξουν αβρόχοις ποσίν,να συζητηθούν και να αναλυθούν ακόμη και όταν δεν συντρέχει κανένας λόγος ,οι τίτλοι των εφημερίδων δεν λογοκρινονται,οι δημοσιογράφοι δεν αυτολογοκρίνονται και ξεσπαθώνουν με »γραμμή’,’ διαρρέοντας ανεπιβεβαίωτες φήμες και αδιασταύρωτες ειδήσεις χωρίς κανένα προβλημα!

Δεν θα πάθαιναν τίποτα αν έπαιζαν την έιδηση για τις διαμαρτυρίες του κοινού στον Πρωθυπουργό στο Ηρώδειο,(ούτε ο Παπαδρέου θα πάθαινε κάτι), δεν θα πάθαιναν πάλι τίποτα αν φιλτράριζαν τις ειδήσεις και τις πηγές τους περι χρεοκοπίας και επιστροφής στην δραχμή!

Με τέτοια νοοτροπία δεν ανανεώνουν την εμπιστοσύνη στο αναγνωστικό και τηλεοπτικό τους κοινό και δεν κερδίζουν τίποτα!

Μάλλον πετυχαίνουν να στρέψουν τον κόσμο σε άλλα εναλλακτικότερα μέσα ενημέρωσης!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: