O Γιώργος Αλογοσκούφης αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο ευθύνης σε συνέντευξή του στο CNN!
Οπως πολύ έυστοχα καυτηριάζουν στο βίντεό τους οι Αρβύλα,ο οικονομολόγος και καθηγητής Αλογοσκούφης χασκογελά σαν χαζοχαρούμενος την ώρα που παραδέχεται στο καλωδιακό κανάλι το χάλι και το αδιέξοδο που δημιούργησε στην Ελλάδα!
Μια απο τις γκάφες που έκανε ώς Υπουργός Οικον0μικών, ο καθηγητής, έχει περάσει στην ιστορία ως ¨μεγίστη ανεκδιήγητη μαλακία¨στις business και βεβαίως έχει βάλει μια για πάντα τον γκουρού της Εθνικής μας Οκιονομίας , στο πάνθεον των υπολοίπων ¨bufoons» δηλαδή κλόουν του πλανήτη!
Μιλώ για την στήλη του CNN 101 Dumbest Moments in Business ¨The year’s biggest boors, buffoons, and blunderers¨ όπου οι οικονομικοί συντάκτες του γράφουν για τις γκάφες, λάθη και καταστροφικές αποφάσεις όσων χαράσσουν με τις αποφάσεις τους οικονομική πολιτική.
Την αναθεώρηση του ΑΕΠ απο τον Αλογοσκούφη ,την έχουν βάλει μέσα πάντως!
Κι άστον να γελάει!
http://money.cnn.com/galleries/2007/biz2/0701/gallery.101dumbest_2007/39.html
http://blogs.reuters.com/global/2009/01/07/the-rise-and-fall-of-george-alogoskoufis/
Σχολιάστε