Οι gay θέλουν να πολεμήσουν αλλά ο στρατηγός δεν τους αφήνει! Επίσης θέλουν να παίξουν Hollywood αλλά ο παραγωγός ούτε gay ρόλους δεν τους δίνει


Πατήστε το βίντεο στον σύνδεσμο κάτω,για να δείτε πόσο ευαίσθητα παιδιά θεωρεί τους gay o στρατηγός.

-Τα χρυσά μου λέει δεν έιναι για να τα εκθέσουμε σε κίνδυνο!

Vodpod videos no longer available.

Και ενώ οι gay θέλουν να παν σε πόλεμο ο στρατηγός του Πενταγώνου θεωρεί ότι έιναι πολύ ευάισθητοι για να πολεμήσουν σε μάχιμες μονάδες του στρατού στα μέτωπα του Αφγανιστάν,του Ιράκ και όποια άλλα τους προκύψουν.

Φαίνεται πως γενικώς στην Αμερική και παρά την αλλαγή στην νομοθεσία κάποιων πόλεων που επιτρέπουν τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων,οι gay την ισότιμη μεταχείριση σε βασικά τους δικαιώματα, ακόμη δεν την έχουν βρει.

Δεν εξηγήται αλλιώς η προσφατη δήλωση του άγγλου Colin Firth για άνιση μεταχείριση του Hollywood σε ηθοποιούς που είναι δηλωμένοι gay.


Ο Firth είπε πρόσφατα για τον εαυτό του ότι αποτελεί και αυτός μέρος του gay προβλήματος του Ηοllywood.

Tαυτίστηκε απόλυτα με την άποψη του επίσης καλού ηθοποιού Rupert Everet, ότι δηλαδή άν θέλει κάποιος να κάνει καριέρα στην γειτονιά των αστέρων και των κινηματογραφικών studios, θα πρέπει να θάψει καλά καλά τις ιδιαίτερες σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Φαίνεται πως και οι δύο Άγγλοι ηθοποιοί παρά το ταλέντο τους, δεν βρίσκουν ρόλους ή δεν τους προσφέρονται καθόλου από τους παραγωγούς του Ηοllywood.

Προτιμούν ας πούμε ακόμη και για ένα ρόλο ομοφυλόφιλου όπως αυτόν του δημάρχου που έιχε υποδυθεί ο Σον Πέν στην ταινία ¨milk¨ έναν straight ηθοποιό, από έναν δηλωμένο gay ηθοποιό, που θα μπορούσε  να ήταν εξίσου ιδανικός για τον ρόλο.

E

Κι αν στον στρατό οι ομοφυλόφιλοι που θέλουν να καταλάβουν πιο μάχιμες θέσεις πετυχαίνοντας περισσότερα στην καριέρα τους ως στρατιωτικοί αποκλείονται εντελώς από τις ευκαιρίες, αυτό λόγω και της φύσης του στρατεύματος εύκολα μπορείς να το καταλάβεις.

Στο Χόλιγουντ όμως και σε μια δουλεία όπως αυτή του ηθοποιού να φρενάρουν το μέλλον τους μόνο και μόνο επειδή είναι gay, δυσκολεύομαι να το κατανοήσω!

http://www.huffingtonpost.com/2010/02/02/colin-firth-im-part-of-ho_n_446497.html

Advertisements
Ετικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: