Γκρούπ στο Facebook με αντίσταση αλλά Rage Against the Machine ξεσηκώνει τους βρετανούς ενάντια στο X-FACTOR!


Ενας βρετανός rock-dj με γκρούπ που έφτιαξε στο face book ξεσηκώνει τους συμπατριώτες του ενάντια στον Simon  Cowell και το Χ-Factor.

O John Morter παρακινεί τους συμπατριώτες του να αγοράσουν το τραγούδι killing in the name off των RAGE AGAINST THE MACHINE  ώστε να διαμαρτυρηθούν  στους πουρέδες που τους σερβίρει το γνωστό μουσικό ριάλιτυ που εσχάτως έγινε και τηλεοπτικό franchise  παγκοσμίως.

Τα πέντε τελευταία χρόνια ότι έβγαινε απο το μουσικό  ριάλιτυ οι βρετανοί το απογείωναν στα charts και ιδιαίτερα κατα την περίοδο των Χριστουγέννων το έφερναν και στο νούμερο 1 σε πωλήσεις cd και mp3.

Φαίνεται πως ο ροκάς φόρτωσε άσχημα με όσα τους πλασάρει η τηλεόρασή τους και αποφάσισε να αντισταθεί.

»FUCK YOU I WONT DO WHAT YOU TELL ME» λοιπόν και σιγά να μην αγοράσουμε δίσκο με τους Κακοφωνίξ που μας πουλάνε για αληθινούς καλλιτέχνες οι Μουρατίδηδες!

http://www.nme.com/news/rage-against-the-machine/48816

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: