Σκίσανε το Κοράνι κάψαν και το τζαμί,Έλληνες μουσουλμάνοι σφαχτήκανε και αυτοί!


Τα  άρθρα δύο ψύχραιμων αρθρογράφων όπως του Παπαχελά στην Καθημερινή της Κυριακής και του Κύρτσου στην City Press, είναι ενδεικτικά για την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι πολιτικοί μας τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_24/05/2009_315910

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=66871

Τό κάψιμο στο Κοράνι,το μπουρλότο στο μικρό διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι μετανάστες σάν χώρο προσκυνύματος,τα βίαια επεισόδια απο λαθρομετανάστες στο κέντρο των Αθηνών,οι ανεξέλεγκτες επιθέσεις των Χρυσαυγιτών με την συνδρομή των Ματ στο παλαιό Εφετείο και το λουκέτο που έβαλαν οι κάτοικοι στην  παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, δείχνουν ότι δέν είμαστε μακρυά απο ένα πολύ πιο βίαιο και  αιματηρό ξέσπασμα  πολιτών και μεταναστών.

Αν συνεχιστούν όλα αυτά είναι πολύ πιθανή μία εξτρεμιστική επίθεση στην Ελλάδα απο μουσουλμάνους φονταμενταλιστές και να μην θεωρήσετε υπερβολική την εκτίμησή μου.

Αρκεί να θυμηθήτε τις φετφά που εξέδωσαν οι μουλάδες για τον σκίτσογράφο που σατύρισε τον Μωάμεθ,  για να αντιληφθήτε ότι δεν πρέπει να περνάμε με ψηλά γράμματα τα γεγονότα αυτά.

Αν δέν παρθούν σύντομα τα αναγκαία μέτρα,αν δεν αυστηροποιηθούν περισσότερο οι έλεγχοι γύρω απο τα σύνορα ,αν δεν μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε κέντρα περίθαλψης και υποδοχής μακρυά απο το κέντρο των Αθηνών  τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα και οι επιθέσεις ακροδεξιών στοιχείων και μουτζαχεντίν, αναπόφευκτες.

korani-1

Σκίσανε το κοράνι,κάψαν μικρό τζαμί

στράβωσαν μουσουλμάνοι,πορείες βγήκαν και αυτοί

Αλλά με εθνικιστικές κορώνες δέν κάνεις σωστή πολιτική,

άν σκίσεις το κοράνιο και κάψεις το τζαμί

Οταν προπηλακίζεις με τους Χρυσαυγίτες και τα ΜΑΤ  και τους κτυπάς,

κάποια στιγμή μαλάκα μου  την φάπα σου ,θα φάς

Μήν πάιζεις με την θρησκεία και μήν την βλαστημάς

γιατί η ιστορία λέει, πώς καλά δεν θα τα πάς

Σκέψου η μετανάστευση έιναι κάτι φυσικό

και το αίσθημα επιβίωσης,σύμφυτο με τον άνθρωπο και αυτό

Και άν οι ντόπιοι δεν αντέχουν που και αυτό είναι λογικό,

κι άν το κακοποιό στοιχείο, μαζεύτηκε όλο εδώ,

κι άν μάυροι Αφρικανοί,μαζί και οι Αφγανοί,

και Ιρακινοί,Πακιστανοί,Μπαγκλαντεσιανοί

Αν όλοι αυτοί στο κέντρο ζούν και τα καναν μουνί,

κάποιος μαλάκας δεν τους μάζεψε και πήγαν όλοι εκεί

quran~s600x600

Κάποιος μαλάκας απο οργάνωση μάλλον δεν τα πάει καλά

κάποιος μαλάκας τους μουλάδες,τους αφήνει χαλαρά

Κάποιος μαλάκας στο εφετείο τους λαθραίους παρατάει

Κάποιος μαλάκας Χρυσαυγίτες εναντίον τους αμολάει

Κάποιος μαλάκας στα λιμάνια του, το χυμαδιό άφήνει

Κάποιος μαλάκας τις πλατείες του, αφύλακτες αφήνει

Για αυτό σου λέω, το θέμα είναι περίπλοκο και θέλει σκεπτικό

και απαιτεί σωστή πολιτική το μεταναστευτικό

Αν ξένους και έλληνες αφήσεις να ξεσπάσουν τον θυμό τους

τότε το κρίμα ηλίθιε, θα πέσει στον λαιμό σου!

5 σκέψεις σχετικά με το “Σκίσανε το Κοράνι κάψαν και το τζαμί,Έλληνες μουσουλμάνοι σφαχτήκανε και αυτοί!

Add yours

 1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ
  ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  «Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»
  Μη Κυβερνητική Οργάνωση=Non Governmental Organization
  Μη κερδοσκοπικός –διαπολιτισμικός- πολυπολυτισμικός-κοινωνικός φορέας
  Αριθμ. Εγκρ. : 6354/1997
  Αριθμ. Πρωτ.: 9ΠΣ 77/77709
  Αθήνα : 31 Μαΐου 2009

  « ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ »

  Φίλες, Φίλοι και Μέλη της Κοινότητας Μουσουλμάνων Ελλάδας,

  Είναι γνωστό σε όλους πιά (!), ότι τον τελευταίο καιρό ορισμένοι κύκλοι θέλησαν να δημιουργήσουν αναταραχές και να εκμεταλλευτούν την Κοινότητα των Μουσουλμάνων Ελλάδας. Για εμάς δεν έχει σημασία, εάν είναι εξωτερικοί ή εσωτερικοί, εκείνο που έχει σημασία είναι, ότι είναι εγκάθετοι, μουνάφικ (: διπλοπρόσωποι), προδότες, τραμπούκοι, τυχάρπαστοι, τυχοδιώκτες… Λες και δεν γνωρίζουμε την ιστορία μας, την ύπαρξη μας, τις ίντριγκες και τις μεθοδεύσεις τους.

  Αυτοί οι κύκλοι άμεσα ή έμμεσα ζήτησαν να προβάλλουν τον εαυτό τους και τα ατομικά τους συμφέροντα, μέσα από ανύπαρκτα θέματα και ψέματα… άσχετα εάν έπεσαν στην παγίδα τους ορισμένοι πρόεδροι συλλόγων μας, σκοπό έχουν να καπελώσουν το δίκαιο αγώνα μας, να μας ενοχοποιήσουν, λες και οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας είναι τα τούβλα μιας οικοδομής και θέλουν μαστόρους εξωγήινους ή βαλτούς, να μας αναδείξουν ως φονταμενταλιστές, προκειμένου να προωθήσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα σε βάρος μας, να μας στοιχειώσουν, να δημιουργήσουν τετελεσμένα, να μας διασπάσουν εσωτερικά, να δημιουργήσουν πόλωση μεταξύ των Χ.Ο. πολιτών και Μουσουλμάνων .

  Αυτοί οι κύκλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και το Ιερό μας Βιβλίο, που είναι το Κοράνιο, για το σκοπό τους. Αυτό μας δείχνει καθαρά, πόσο επικίνδυνοι είναι και τι αποσκοπούν, για εμάς και χωρίς εμάς. Οι κύκλοι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερά, αλλά ούτε όσια, όπως, δεν έχουν και τον ιστό του Ισλάμ μέσα τους. Επομένως, οι κύριοι αυτοί δεν ανήκουν ούτε στο « Ίννελ Μιοϋμινούνε Ίχβετουν », αλλά ούτε στο « Ελκιούφρου Μίλλετουν Βάχιδουν ». Γι’ αυτούς, τι θέση έχουν ανάμεσά μας, ο καθένας μας μπορεί να δώσει τον αυτοπροσδιορισμό από μόνος του. Χρειάζεται μια ματιά στην ιστορία του Ισλάμ μόνο.

  Επίσης, προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους, ακόμα και με το διάβολο είναι σε θέση να συνεργαστούν, όπως, υποταγή σε αναρχικές-εξτρεμιστικές ομάδες, πολιτικοποίηση του Πιστεύω μας και της ένταξής μας στην απομόνωση και τη γκετοποίηση. Όλα αυτά είναι αντίθετα με το «Πιστεύω» του Ισλάμ και την ύπαρξη μας. Στο Ισλάμ δεν υπάρχει δογματισμός, ούτε δίνεται δικαίωμα στην εκμετάλλευση οποιαδήποτε μορφής.

  Μετά απ’ όλα αυτά, που είδαμε-ζήσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, ήρθε η ώρα να πούμε «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που αντιστάθηκαν απέναντι στους δυνάστες, τους εκμεταλλευτές και τους βρώμικους κύκλους. Αυτοί οι άξιοι άνθρωποι είναι το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Ελλάδας, η Επιστημονική Ομάδα της «Φιλότητας», οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και των Συλλόγων μας, οι Εκπρόσωποι των Παροικιών, οι μεταφραστές μας και όποιοι συμβάλλανε στην αποκλιμάκωση της κρίσης και της πόλωσης στον τόπο μας.

  Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο Σύνδεσμο Μουσουλμάνων Ελλάδας. Ευχαριστίες εκφράζονται ακόμη στα Μ.Μ.Ε. που πρόβαλλαν τις απόψεις μας ως έχουν και δεν τις αλλοίωσαν, όπως κάποιο άλλοι, στο βωμό συμφερόντων.

  Διότι αυτοί οι άλλοι ( τα Μ.Μ.Ε. και οι κύκλοι ), γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, έχουμε πάρει θέσεις, για όλα τα θέματα ζητήματα που αφορούν εμάς (τους Μουσουλμάνους ) από την ίδρυση (1997) μας μέχρι σήμερα. Σε όποιο Υπουργείο και να πάτε θα βρείτε αιτήματα μας και από το 2002 που ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, έχουμε καταθέσει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού και το ΥΠ/ΕΣ, όπως το «Σχέδιο Ολοκληρωμένης Δράσης, για τους Ημεδαπούς και Αλλοδαπούς Μουσουλμάνους» που περιλαμβάνει το σύνολο των προβλημάτων μας και τις λύσεις που προτείνουμε.

  Είναι γνωστό μετά το 2006 κάθε χρόνο βγάζουμε τις ετήσιες εκθέσεις μας. Όμως, να είναι σίγουροι ότι το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν σε βάρος μας, θα αποτύχουν, όπως αποτύχανε και τώρα. Διότι καίγοντας ένα Χώρο Λατρείας μας, είμαστε σε θέση να δημιουργήσαμε δέκα και χωρίς τη βοήθεια κανενός. Εμείς πιστεύουμε στο Θεό και στην θέληση Του. Αιτήσεις και καλέσματα τέτοια δεν δεχόμαστε, ας το καταλάβουν πιά!

  Επίσης, ποιος τους είπε ότι δεν γνωρίζουμε το αυτονόητο και ότι τους χρειαζόμαστε για δεκανίκια. Τέτοιο θέμα δεν υπήρχε, αλλά ούτε πρόκειται να υπάρχει. Τα δικαιώματα μας είναι καταχωρημένα από το Σύνταγμα της Χώρας μας και είναι καιρός να μπει σε εφαρμογή, προκειμένου να δοθεί τέλος στην ομηρεία μας. Ουδείς αμφισβητεί ότι είμαστε η «δεύτερη» και «αναγνωρισμένη» Θρησκεία σ’ αυτό το τόπο.

  Εμείς πιστεύουμε στη Δημοκρατία και μέσα σε μια Δημοκρατία πάντοτε υπάρχουν λύσεις, αρκεί να τις θέλουν, ώστε να επικρατήσει ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια προς την άλλη πλευρά. Αυτοί που δεν επιθυμούν τη διαδικασία επίλυσης των προβλημάτων δεν είμαστε εμείς κατά κύριο λόγο, αλλά μέρος της Διοικούσας Ομάδας, της «κυρίαρχης ομάδας», όπως λέγεται. Αν και κάτω από τις επικρατούσες συνθήκες, δεν ξέρουμε ποιος πια κυριαρχεί στον κόσμο, αν όχι η αδικία κατά των «μη εχόντων». Οι «κύκλοι της σκιάς» στο βωμό της ταπείνωσης μας, δεν διστάζουν να καταπατούν ακόμα και το ίδιο το Σύνταγμα της Χώρας μας, όπως και την ειρηνική συνύπαρξή μας στο πλαίσιο της Ενωμένης Ευρώπης.

  Όμως, εμείς θα επιμείνουμε στις απόψεις μας και θα κερδίσουμε αυτά που μας ανήκουν. Διότι είναι πανανθρώπινο δικαίωμα μας και μέσω «βρώμικων» κύκλων δεν τα θέλουμε και να μείνουν μακριά μας, όπως και η προσφορά τους. Με το «Πιστεύω» μας, που είναι το Ισλάμ, δεν μπορεί να παίξει κανένας, αλλά ούτε μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε ως άλλοθι, γι’ αυτά που βλέπουμε και ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες.

  Ως Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Ελλάδας, δεν θέλουμε να είμαστε πεδίο απασχόλησης, έρευνας και δεύτερης διαλογής, αλλά ούτε θέλουμε πινακίδες , διότι είμαστε οι «Άλλοι» της διπλανής πόρτας.

  Εκ μέρους του Δ.Σ. της «Φιλότητας»

  Ο Πρόεδρος Το Μέλος

  Μεχμέτ Ιμάμ Γιουσούφ Ε. Αχμάντ
  Οικονομολόγος-Ερευνητής Εκπρόσωπος Ιρακινών στην «Φιλότητα»
  Κεντρικά: Βουρδουμπά 19/Α, 11145, Κάτω Πατήσια, Αθήνα. Τηλ./φαξ: 210-2022662, 697-5508554 e-mail: filotita@mail.gr

 2. Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναήμ Ελγαντούρ φωτογραφίζει τους υποκινητές των επεισοδίων για το Κοράνι!

  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ» ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

  http://www.greekalert.com/2009/05/blog-post_26.html

  Ποιος είναι ο «κύριος» που δίνει κατευθύνσεις στους αλλοδαπούς;

  Δείτε το απόσπασμα απο τα χθεσινά επεισόδια
  ανοίξτε την ένταση και θα ακούσετε πεντακάθαρα πως κάποιος δίνει κατευθύνση προς τα που θα πρέπει να μετακινηθεί το μαινόμενο πλήθος!
  ποιός είναι αυτός ο «κύριος»;
  ποιός να είναι άραγε;…
  Ελπίζουμε να ξέρουν ή τουλάχιστον να ρωτήσουν να μάθουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την διασφάλιση της τάξης.
  Λέμε εμείς τώρα…δεν ξέρουμε….
  Ελπίζουμε ο συγκεκριμένος «κύριος» να μην έχει σχέση με 5, 6 και παραπάνω οργανώσεις που όλες αυτές τυχαία να έχουν παρουσία σε πολλά αντίστοιχα επεισόδια!!!

  ** To Greekalert σε όλες τι περιπτώσεις μέχρι τώρα
  ακόμη και αν οι εικόνες και τα βίντεο έχουν προδημοσιευτεί αλλού
  προσπαθεί να προφυλάσει την ανωνυμία αυτών που αναφερόμαστε.
  Γιατί δεν μας ενδιαφέρει η στοχοποίηση ανθρώπων αλλά η ανάδειξη προθέσεων…
  Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν θα βάλουμε πλέγμα γιατί η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει.
  Γνωρίζουμε πως ήδη γίνονται κινήσεις από συμπολιτές μας που βιώνουν καθημερινά τον φόβο, που καταστρέφονται οι περιουσίες τους και που κινδυνεύει η ζωή τους. Γίνονται κινήσεις ώστε όλοι μαζί να κινηθούν νομικά εναντίον όλων των υπαιτίων και ιδιαίτερα των ηθικών αυτουργών.
  Θα είμαστε στο πλευρό τους με κάθε μέσο και κάθε τίμημα.
  Σχόλια
  http://tomadakis.blogspot.com/2009/05/blog-post_9498.html
  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ…
  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΟΦΟΡΟΣ…
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ…
  Αυτός ο Πέτρος Κωσταντίνου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο, και άλλων ΜΚΟ βρίσκεται πίσω από κάθε κίνηση Πακιστανών και αφγανών. Έχει οργανώσει τουλάχιστον 3 προβοκάτσιες που γνωρίζω. Όταν είδα το δημοσίευμα του στην Ελευθεροτυπία προ 3 εβδομάδων είμουν σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα. Πάντα κρύβεται ένα αίτημα από πίσω και πάντα έχουν στόχο την ΕΛ.ΑΣ. Συνήθως χτυπούν μέσω του ΣΚΑΙ με 3-4 δημοσιεύματα σε μικρό χρονικό διάστημα, ουτως ώστε να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές. Είναι επαγγελματίες στο είδος.
  Τον Οκτώβριο αίτημα ήταν η διέυρυνση παροχής ασύλου

  Τώρα είναι το Τζαμί και η προώθηση του νεοσύστατου κόμματος του Κωσταντίνου με την ακρωνυμία ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

  Η απάντηση απλή …αντιπαραβάλλετε απλά το πρόσωπο που εμφανίζεται στο 0,50″ του βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=tSdo9e_S2Eo Τα σχόλια δικά σας!
  http://www.greekalert.com/2009/05/blog-post_546.html

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
  Ο πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλαμ άφησε για λίγο την γραφειάρα του….(κλικ στην εικόνα)
  …και κατέβηκε στους δρόμους με την ντουντούκα υποκινώντας τα επεισόδια των λαθρομεταναστών στην Αθήνα… από πίσω και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ
  Όσο και αν προσπάθησε το κανάλι του Κούλογλου να θολώσει πρόσωπα, δεν τα κατάφερε. Βέβαια δεν τηρεί την ίδια στάση όταν μαγνητοσκοπεί Έλληνες να διαδηλώνουν ενάντια στην λαθρομετανάστευση. Εκεί βγαίνουν όλα τα πρόσωπα φόρα παρτίδα. Μεγάλε «δημοκράτη» Κούλογλου…
  Η Νέα Τάξη χρειάζεται την συμβολή όλων των δήθεν και των θολοκουλτουριαραίων για να επιβληθεί. Και από αυλικούς …άλλο τίποτα!
  http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/05/blog-post_7997.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: